Klima nechladí.VW PASSAT R.V. 2002
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Klima nechladí.VW PASSAT R.V. 2002
Připadá mi,že mám stále ten stejný problém.Minulý rok jsem si nechal naplnit klimu.Byl mi udělán test těsnosti vakuem a vše bylo o.k. ale stejně to nechladilo jak mělo.Teď mi to nechladí vůbec.dal jsem tady stejné téma omylem z jiného účtu od kamaráda.tak ať to někoho neplete.Nějaké rady?
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Vedla nadobky s brzdovkou, pod krycim plastom by mali byt konektory. Ak si dobre spominam, tak je tam aj jeden jednopinovy, myslim, ze je zeleny, to by malo byt + do kompresora, teda pre jeho elektromag. cievku, skusit zmerat. A tiez priamo na kompresor ide - (kostra), nepamatam odkial, no niekedy byva v nej problem, ze je zla a teda spojka nezopne.Taktiez moze byt chyba v samotnej spojke.
Navyse, to ze bola klima naplnena, neznamena, ze teraz je plna...
Este by mohlo byt zle servo na klapke, ale to by diagnostika, test mal odhalit, takze nepravdepodobne.
Ak je klima chvilu zapnuta, tak po vypnuti motora by malo byt pocut slabe sycanie v okoli vyparniku a tiez trubka z neho by mala byt chladna...
Navyse, to ze bola klima naplnena, neznamena, ze teraz je plna...
Este by mohlo byt zle servo na klapke, ale to by diagnostika, test mal odhalit, takze nepravdepodobne.
Ak je klima chvilu zapnuta, tak po vypnuti motora by malo byt pocut slabe sycanie v okoli vyparniku a tiez trubka z neho by mala byt chladna...
-
- Přispěvovatel
Taktak. Omakej trubky,hned budes chytrejsi. Vetsina passatu nema ale expanzni ventil,ale trysku... Jestli je za..bana,muze to byt ten problem. Pomacej,budes chytrejsi. Odkud jsi?
Edit : a co vysousec,neni po smrti?
Edit : a co vysousec,neni po smrti?
Dokud neumíš létat,musíš se v tom naučit chodit.
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Tak ventilátor sepne.Když jsem se podival pod haupnu na trubky od klimatizace.Tak jedna byla chladnější,ale není to vůbec ono.Má být ledová a je pouze chladná.Řešil to už někdo taktéž s pasatem r.v. 2002 Climatronic.Když jsem to měl napíchnuté tak mi to napsalo přerušení nebo zkrat servomotor klapky přívodu vzducho(myslím do prostoru nohou).Ale to už mám dlouho a to mi klíma fungovala normálně.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel