Zamena prevodovky VW polo 1.9D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zamena prevodovky VW polo 1.9D
Ahojte,dala by sa do pola vtesnat prevodovka z feldy 1.9D? motory su tam tie iste ale prevodovky som sa nikde nedocital ci by sa dali zamenit. Na nete nieje ani jedna z POLA. Ak by niekto mal ozvite sa, diky.
Skoda Octavia 1 4x4, 1.9tdi 74kw
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Já sem si koupil POLO SDI s poškozenou převodovkou v domění,že seženu druhou za 2 tisíce na vrakáči
,omyl,po špekulování a přemrdávání z jiných aut jsem si ji rozdělal a bylo protčený jedno ožisko a a jedno jehličkový ložisko KO.Oprava za 2 tisíce a jedí do dneška.Co mi zde z odborníků každej radil,lepší udělat repas a víš že to pojede a né koupit zajíce v pytli 
Re: Zamena prevodovky VW polo 1.9D
Na škodovackou s Feldy zapomen, nejde tam.DRJan píše:Ahojte,dala by sa do pola vtesnat prevodovka z feldy 1.9D? motory su tam tie iste ale prevodovky som sa nikde nedocital ci by sa dali zamenit. Na nete nieje ani jedna z POLA. Ak by niekto mal ozvite sa, diky.
No nieje este KO. ale 3rok z nej pocut taky jemne sustavy zvuk pri brzdeni motorom takisto pri zatahu. Bolo mi povedane ze je KO lozisko na predlohe. Niekto povie ze rozobrat a vymenit lozisko a iny zas povie ze rozoberat doma prevodovku to uz nieje ono.
Mam moznost kupit prevodovku z SDI z roku 97 ta by tam mohla sadnut ?
Skoda Octavia 1 4x4, 1.9tdi 74kw
-
slovacek.milos
- Aktivista
1,9 D a SDi jsou stejné 085DRJan píše:No nieje este KO. ale 3rok z nej pocut taky jemne sustavy zvuk pri brzdeni motorom takisto pri zatahu. Bolo mi povedane ze je KO lozisko na predlohe. Niekto povie ze rozobrat a vymenit lozisko a iny zas povie ze rozoberat doma prevodovku to uz nieje ono.
-
slovacek.milos
- Aktivista