nefunkční vnitřní ventilátor na climatronicu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Slavkov
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Slavkov »

kevino píše:no to znamena ze mu bude pasovat aj z golfa 4
... však jsem mu to už psal, kde / odkud si ho vyzkoušet :D... a pak s jistotou, že je díl vadný, koupit :)
GIV Variant TDi ???kW
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Slavkov píše:
kevino píše:no to znamena ze mu bude pasovat aj z golfa 4
... však jsem mu to už psal, kde / odkud si ho vyzkoušet :D... a pak s jistotou, že je díl vadný, koupit :)
aha uz som sa zamotal...
George86
Sběrač informací

Příspěvek od George86 »

Chceš říct, jestli to teda dobře chápu tak ten můj díl se už nedělá a je nahrazen tím 1J0 .... :-)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

George86 píše:Chceš říct, jestli to teda dobře chápu tak ten můj díl se už nedělá a je nahrazen tím 1J0 .... :-)
Říká to Etka 8) ... a v tomto případě na 99% je to totéž akorát přeznačené :)
GIV Variant TDi ???kW
vw-futy
Sběrač informací

Příspěvek od vw-futy »

Nazdar, mám podobný problém na climatroniku v audi A4 2008, 3-zón, 2x sa mi stalo že po naštartovaní mi vôbec nefúkal ventilátor, ani keď som zapol auto, ani manuálne, ani klíma nafungovala, ale polohy klapiek som počul ako sa natáčajú. Po cca 10 min jazdy a prepínaní sa mi to rozbehlo a frčalo bez problému aj na jednotlivých 12 polôh. Dovtedy to išlo jak divé hneď pri štarte auta :roll: Klíma bola dezinfikovaná cca pred 2m, aj filter vymenený. Na diagnostiku pôjdem v pondelok ale nestretol sa s tým niekto. Vďaka za posterhy.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“