By The Way - 81kW + S764 (3000-???) + chip (5500-???) + setrvák jednohmota a spojka (???Kč) = 155PS = stejně to prd jede

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tohe je pravda, ale do kalkulace je třeba započítat i vyšší pořizovací cenu ASZ .Vici píše:ASZ + chip = cca 170PS/400Nm... za 5500 - ??? Kč
By The Way - 81kW + S764 (3000-???) + chip (5500-???) + setrvák jednohmota a spojka (???Kč) = 155PS = stejně to prd jede
Vedel bych o jednom predohrabovym ASZ s ARL predkem, VB(VA) turbem, SRE spojkou za rozumny peniz. +-190 koni ... ale on chce OctaviiVici píše:ASZ + chip = cca 170PS/400Nm... za 5500 - ??? Kč
Děkuju, ale já prostě Golfa nee:)))) A jak říkám, mě stačí ASZ a čip. Stejně každý auto mám tak rok max dva a jde do světa:)Forest píše:Vedel bych o jednom predohrabovym ASZ s ARL predkem, VB(VA) turbem, SRE spojkou za rozumny peniz. +-190 koni ... ale on chce OctaviiVici píše:ASZ + chip = cca 170PS/400Nm... za 5500 - ??? Kč
Presne taknogis píše:Aby jsi nebyl zklamanej...Losky píše: A jak říkám, mě stačí ASZ a čip....
souhlas, takto to jede pěkně a je to pořád série - ARL+soft.....nogis píše:Mě ten výkon samozřejmě nestačí, ale na druhou stranu mi to auto naprosto vyhovuje k tomu na co ho denně potřebuju. Bohužel musím dost řešit i spotřebu a tak do toho už radši moc nevrtám, protože kolem 5,5l bych těžko jezdil.
![]()
Ale pamatuju, jak byl Losky "zklamanej" konkrétně z mého auta. Když si vezmu, že opravdu špatně nejede (kdo zná, tak ví), tak si myslím, že mu ASZ stačit nebude. Ikdyž dost záleží na hmotnosti auta, co koupí.