BRZDA 4X4 OD dimsport

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
BH motor
Aktivista
Odpovědi: 0

BRZDA 4X4 OD dimsport

Příspěvek od BH motor »

Kto ma skusenosti pripadne pozna niekoho kto ma takuto valcovku? Chcel by som dajake referencie. Dik
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Chlapi uz mi niekto poradte ci je to dobre alebo kaslat na to :?
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

Ackoliv jsi ve spatne rubrice, pokusim se poradit. Nevim odkud ze Slovenska jsi, tedy poradil bych ti kontaktovat nejspis u Vas v Bratislave MAXMOTORSPORT - Rado Cikora, kde maji valcovou brzdu MAHA LPS 3000 i pro 4x4, nebo ing Roberta Ondasa v Ruzomberoku, ktery ma prehled o brzdach Bosche v Bratislave, Kosicich a v Ziline. (vsechny 4x4). Ti nejlepe poradi. Tuto tvoji brzdu tady zrejme nikdo nezna. Cao (offtopic)
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

O promin uz vidim : MARTIN
:D
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

v ziline 4x4 nieje. keby bola tak to nechcem kupit. Slovensko ma 5 km stvorcove a 3 brzdy na 2 metroch su azda aj moc :) . Pokial viem tak u rada brzda ofis este nebrzdi v slovnafte je dvojkolka akosice su daleko :) . Ja som len dostal ponuku od Dimsprt.it a preto sa pytam.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

docela by me zajimala ta nabidka od italu,nejde mi otevrit ta jejich stranka,mohl bys mi poslat nejake info kdyz tak na SZ-dik ;)
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

Ondasovi budu verit vic nez tobe : http://www.motortech.sk/media/Vektor4x4.pdf Jinak melo to byt pro tvoji informaci, aby ses doptal.
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Ja som sa len pytal na brzdu nie na to komu veris. Ty si z chomutova ja z martina a osobne komunikujem aj s fy MOTORTECH s panom Buzbacherom. Asi viem lepsie kde su brzdy a kde nie. Jedina 4x4 ktora aj meria aako ma tak je Vektor kosice . A este jeden detail Ing.ondas je z kosic alebo niekde blizko kosic. ;)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

Snazil jsem se ti jen pomoci BH motor, ale ty jsi nenapravitelny.Protoze na foru nikdo nevedel, chtel jsem ti dat kontakt, kde by ses mohl doptat u Vas, protoze mame kontakty z drivejsi spoluprace s nekterymi Vasimi firmami . Proto jsem ti poslal odkaz na slovensky casopis AUTO, kde je jasne napsano o brzdach 4x4, ze je v Ziline. Samozrejme se omlouvam za prestehovani R. Ondase ve spechu do Ruzomberoka. Ale vidim v tvem pripade - za dobrotu na zebrotu, jak se rika u nas, i kdyz jsem diky necekal. 8)
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Odbocujeme od temy ale ak si to vzlom pochopil co som ti napisal tak sa ti tu verejne ospravedlnujem. a som vdacny za kazdu radu ktoru sa tu dozviem a to myslim vazne :) . Aj ked si myslim ze ma od zacciatku tuna likvidujes ako sa len da (LOL) .Myslim ze nikto uceny z neba nespadol a ty si ma ohodnotil a zakopal ihned ako som sa ozval na fore :( .Nepoznam ta ale myslim ze sa stretneme a normalne pokecame tak hadam sa to zmeni :)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“