Vykradená Fabia 2005

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ALES
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vykradená Fabia 2005

Příspěvek od ALES »

Na služební Fábii combi 2005 nám ukradli z kufru auta kabelu s měsíční prácí notebookem a hromadou dokladů. Bez jakéhokoliv poškození zamků nebo klik. Zůstala bez dozoru max na půl hodiny,jezdila celej den po Brně. Má zámky jen u řidiče a spolujezdce v kufru ne. Má jen originální centrál od výroby na klíč. Před 2 rokama bylo v servisu domontováno dálkové ovládání centrálu (nějakej no name). Eletrické okna jen vepředu. Řidič je velice pečlivý a před odchodem vždy zamkne a skusí zatáhnout za kliku jestli je vše ok. To pokaždé udělal. S autem jezdí jen on a zbylé klíče a ovladač má v kamceláři. Je možné se nějak dostat do kufru bez klíče ????????????? Existuje další třetí ovladač,další klíč nebo to otvírají nějakým univerzálem nebo někam pustí proud ???? Ještě musím napsat že to zjistil až odpoledne protože auto bylo vždy zamklé. Stačí sz ať tady z toho není návod jak se dostat do auta.
GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

možná je to kravina a je to nahrané...nevím nezkoušel jsem to.mrkni na to:

http://www.youtube.com/watch?v=2Dla-fTE ... re=related
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Super
Přispěvovatel

Příspěvek od Super »

ak je otvaranie dveri lankom z miesta vodica, tak teoreticky vie presne kde vlozit koniec aked ho nafuka tak zatlaci na tu packu co otvara dvere aj lanko z miesta vodica
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

chyba číslo jedna nenechávám notes v autě ani na 5 minut
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
rokoso
Nováček

Příspěvek od rokoso »

notebook vraj vyzaruje aj ked je vypnuty nejaky signal. Preto uspesnost zlodeja pri vykradnuti auta kde je notebook je skoro vzdy 100 %. co sa tyka otvorenia auta, tak aj milionove auta otvoria a zatvoria bez poskodenia a nie Fabku. Rusicky a pod..
Jedina pomoc je, nenechavat si v aute drahe veci. Ak otvoria bez poskodenia, tak skoda nebude. Ak rozbiju okno alebo pretocia zamok, tak az taka strasna skoda to nie je v porovnani s tym, ze by mi mal zmiznut notebook, doklady a pod.
halopici
Přispěvovatel

Příspěvek od halopici »

To iste sa stalo s autom aj mne. Veci z auta zmyzli bez ziadneho poskodenia zamku ci dveri. :?

Zaujimave ale je ze ked mi vykradli auto pretocenim zamku (nasilne) , policia sa o to v podstate nezaujimala, len sa spisala udalost. Ale ked som nahlasil kradez bez poskodenia auta prisli nejaky frajeri z kriminalky a stravili pri aute asi hodinu :?
rokoso
Nováček

Příspěvek od rokoso »

velmi jednoducha odpoved. So surovym klucom to robi kazdy fetak, ktory je pre krinimalku "nezaujimavy", ale otovrit a zavriet auto bez poskodenia to uz je vyssia forma kriminality a prave ta ich zaujima. Ono fetak sa skor ci neskor niekde chyti, ale "pani zlodeji" to uz je trosku iny level...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

mladý jedničková kokta na dálku, v kufru měl poměrně drahé nářadí do rána vybrané, auto zas uzamčené,

bylo to v břeclavi, kousek od kasáren, čistá práce,

já si dal kamery, infra spínané světla, alarm a psa

;)
Alficek
Přispěvovatel

Příspěvek od Alficek »

rokoso píše:notebook vraj vyzaruje aj ked je vypnuty nejaky signal. Preto uspesnost zlodeja pri vykradnuti auta kde je notebook je skoro vzdy 100 %. co sa tyka otvorenia auta, tak aj milionove auta otvoria a zatvoria bez poskodenia a nie Fabku. Rusicky a pod..
Jedina pomoc je, nenechavat si v aute drahe veci. Ak otvoria bez poskodenia, tak skoda nebude. Ak rozbiju okno alebo pretocia zamok, tak az taka strasna skoda to nie je v porovnani s tym, ze by mi mal zmiznut notebook, doklady a pod.
Vyzařuje prd.
Musel by být jedině uspanej a mít spuštěnej nejspíš bluetooth, nastavenej viditelnej pro ostatní bluetooth přístroje ...
ALES
Přispěvovatel

Příspěvek od ALES »

rokoso píše:velmi jednoducha odpoved. So surovym klucom to robi kazdy fetak, ktory je pre krinimalku "nezaujimavy", ale otovrit a zavriet auto bez poskodenia to uz je vyssia forma kriminality a prave ta ich zaujima. Ono fetak sa skor ci neskor niekde chyti, ale "pani zlodeji" to uz je trosku iny level...
Psal sem rok výroby 2005 tím sem myslel že je jasné většině lidi (krom tebe)že klíč je frézovanej zboku tak nechápu jak by ho z toho surovýho klíče na koleně piloval. Ale klidně nás pouč jak ten klíč udělal ten feťák bez zámku. Psal sem že zámky na svém místě a nepoškozeny. Dva příspěvky a oba přesně na to na co sem se ptal !! Fakt Dík
Potřebuju to zjistit abych proti těm zlodějům mohl auto nějak zabezpečit. Když budu vědět jak se tam dá dostat tak snad něco vymyslím jak tomu zamezit proto sem toto téma založil. Je mě jasné že nakonec stejně hodí cihlu ale je mě divné že to bez poškození jde. Proto,ten zájem.
Takže prosím jen o věcné příspěvky Dííííííííky
ALES
Přispěvovatel

Příspěvek od ALES »

OťasTDi píše:možná je to kravina a je to nahrané...nevím nezkoušel jsem to.mrkni na to:

http://www.youtube.com/watch?v=2Dla-fTE ... re=related
Naprostá blbost otevři kufr a hned uvidíš že to nejde !! Ti kluci natočily takovéto videa myslím 4 a hodně lidem s tím zamotali hlavu :D :D :D
kaj87
Nováček

Příspěvek od kaj87 »

Nevím proč se vztekáš...Tím surovým klíčem asi myslel že by to nějaká fetka otevřela bez ohledu na následky na zámku a určitě ne že má takovýto zmrd doma frézu..
Jinak buď nasraný buď na zaměstnance že to tam nechal ikdyž chybovat může každý anebo sám na sebe že sis to nezalohoval.
A co se týče otevření bez poškození ad1 jde to
ad2 máš jen dvě možnosti buď ti to ukrad ten zaměstnanec anebo ad1
Nu a pokud čekáš že ti někdo napíše jak tak (rofl) asi tak.
Naposledy upravil(a) kaj87 dne 04 črc 2011, 20:03, celkem upraveno 1 x.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Když budu vědět jak se tam dá dostat tak snad něco vymyslím jak tomu zamezit
Existuje universální klíč, kterým se dá otevřít celé VW group.
Obrázek
A nejsou tyhle věci ani moc drahé. Prodají to úplně každému.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
rokoso
Nováček

Příspěvek od rokoso »

presne som to myslel tak ako to napisal kaj87...
A nevzrusuj sa, otvaraju sa aj ine vozy ako su X5 bez porusenia a aj im predajca nakeca hory doly, ze to otvorit bez nasilia nejde...
Totiz vsetko vyrobil clovek...

PS: Viem o jednej novej A6, ktoru otvorili podvrtanim zamku a prepalili soft za cca. 4-5 min. To akurat stihol majitel dobehnut k autu, lebo mu volali z Prahy ze cez sat. zaregistrovali nedovolenu manip. s autom. Stihol dobehnut, ze mu aute este nevzali...
Tak dosli z origo audi akoze servisaci na Allroade a skoro 3 hodky mu len otvarali auto....
Kazdy nech si urobi obraz sam...
ALES
Přispěvovatel

Příspěvek od ALES »

kaj87 píše:Nevím proč se vztekáš...Tím surovým klíčem asi myslel že by to nějaká fetka otevřela bez ohledu na následky na zámku a určitě ne že má takovýto zmrd doma frézu..
Jinak buď nasraný buď na zaměstnance že to tam nechal ikdyž chybovat může každý anebo sám na sebe že sis to nezalohoval.
A co se týče otevření bez poškození ad1 jde to
ad2 máš jen dvě možnosti buď ti to ukrad ten zaměstnanec anebo ad1
Nu a pokud čekáš že ti někdo napíše jak tak (rofl) asi tak.
Ty jo neblázni já se nevztekám jen nechápu co mě tema dvěma příspěvkama chtěl sdělit. Já sem taky zaměstnanec a je mě uplně šumák jestli vezmou kabelu nebo celé auto. Člověk co s tím jezdí je kamarát a vím že mu to způsobilo nemalé problémy tak proto to zjišťuju. O měsíční práci přišel on ne já. S tím feťákem vím jak to myslel (podle zámku z víčka nádrže vypiluješ klíč) jenže on o tom moc neví a napsal nesmysl co šel na starých typech zámku.

Origoš: Toto asi bude ono. Jestli to jde jen tímhle tak pomůže zaslepit zámky. Uvidíme co ještě dalšího někoho napadne.Díky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“