co jsem psal tak kaufland hodonín na jižnáku 24.90 řepa neděle dopoledne, a nebylo to v olejích v regálu ale v uličcePavel píše:Nevím co kecáte, v kauflandu Plzeň je za 29,90 a ješte není............

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
já pozoroval to moje sdi a ráno nic moc se protřepal motor a zahulil, melec děs,Stewa píše:v sobotu sem vzal v Blansku a jede toburetek píše:ta řepa z kauflandu byla jen víkendová akce
přesně jak píšeš ani hovno dnes ráno, sem tam to blaflo na jeden válec, pak se to probudilo s podporou starteru chvíli to stávkovalo a nakonec se motor rozjel,Vecernicek píše:Miloši mě to dělalo i minulej rok, přišla Anna a ráno nechtěl blafnout... holt tam minimálně 1/3 musí být nafty...
Jo a tím že tankuješ 40% nafty, 30% kerosinu, 10% bionfaty (RO) a 10% vody s nějakýma bůhvícosračkama ti agregát nekurví?radimes píše:myslím si,že za 25kč se to nevyplatí. Jede to hůř,kurví se agregát a smrdí toKdyby stál 20kč,tak jo.....ale 25??? Propočítejte si to!!!
Mě to jede nejlíp na obyčejný řepkový olej. Žádný míchání s naftou ani bionaftou. Jen obyčejný řepkový olejVecernicek píše:Jo a tím že tankuješ 40% nafty, 30% kerosinu, 10% bionfaty (RO) a 10% vody s nějakýma bůhvícosračkama ti agregát nekurví?radimes píše:myslím si,že za 25kč se to nevyplatí. Jede to hůř,kurví se agregát a smrdí toKdyby stál 20kč,tak jo.....ale 25??? Propočítejte si to!!!
Mě to jede líp na olej... motor je tichý, zatáh má jako kráva, líp se vytáčí, jo a motory máme stejné...mám taky motor AHU