VW T4 immo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW T4 immo
Je to 2,5 TDI, r.v. 02 a nejde mi naučit klíč. Po zadání loginu se mi neodemkne kanál 01 ať se snažim jak chci. Nemá někdo zkušenost?
-
- Přispěvovatel
A co by jsi chtěl konkrétně přiučit? Vypadá to na Immo (Login) a pak to rovnou hupne na dálkové ovládání CZ (kanál 01). Takhle nejde přispůsobit nic...
Napiš co by jsi potřeboval....
No v nadpisu jsem si všiml, o co jde, tak to sem dosmolím, lepší pozdě než vůbec...
Přispůsobení IMMO:
Adr. 17 - Login 11 - vložit správný pin = OK
stále jseš na adr. 17 : Přispůsobení 10 - Kanál 21 - vložit počet nových klíčů - potvrzení = OK - 06 - vyskočit z jednotky.
Vyndat 1. klíč ze spínačky, dát tam druhej, počkat až zhasne immo kontrolka, vypnout, další, další, dle počtu klíčů. Jako poslední tam dát první přispůsobovaný klíč pro uzavření načítání. A je to...
Napiš co by jsi potřeboval....
No v nadpisu jsem si všiml, o co jde, tak to sem dosmolím, lepší pozdě než vůbec...
Přispůsobení IMMO:
Adr. 17 - Login 11 - vložit správný pin = OK
stále jseš na adr. 17 : Přispůsobení 10 - Kanál 21 - vložit počet nových klíčů - potvrzení = OK - 06 - vyskočit z jednotky.
Vyndat 1. klíč ze spínačky, dát tam druhej, počkat až zhasne immo kontrolka, vypnout, další, další, dle počtu klíčů. Jako poslední tam dát první přispůsobovaný klíč pro uzavření načítání. A je to...