POZOR NA REPASI TURBA Z FIRMY RURBO REPAS LICHNOV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
POZOR NA REPASI TURBA Z FIRMY RURBO REPAS LICHNOV
Tak to jsem nezažil. Padlo mě turbo. Jelikož auto potřebuji k práci denně vybral jsem na netu firmu, která nabízela repasovaná turba výměným způsobem. První turbo z této firmy ihned po namontování bralo olej a z výfuku se neskutečně kouřilo. Smrad spáleného oleje a těžký hustý dým jako z plně naložené tatry 815 byl neskutečný. Po telefonickém rozhovoru jsem byl ubezpečen že je to nahromaděný olej po defektu mého původního turba. Kouře a "smradu" razantně přibývalo. Po 14 dnech a po najetých cca 6 000 kilometrech padlo turbo uplně.Vymlátily se lopatky a špony byly všude. V sání, v intercooleru ...... Nakonec mě reklamační závada byla uznána jako chyba firmy a turbo vyměněno. Hadice ,intercooler ... jsem koupil nové a namontovalo se další turbo/již druhé/ z této firmy. Problém stejný,jen kouře o polovinu méně. Majitel mě tvrdil že je to už motorem a ten bere olej. Nechal jsem změřit tlaky a motor je na své kilometry dle výsledků ve vynikající kondici. Až po dalším telefonickém rozhovoru jsem se dozvěděl,že mám sice druhé turbo,ale je to stále STEJNÝ kus,jen se zrepasovalo. Takže mě firma poslala turbo číslo 3. Jiný kus a opět ČERSTVĚ PO REPASI. Ještě ani nebylo namontováno na voze a rovnou jsem ho poslal do zkušebny k přezkoušení. Dnes jsem se dozvěděl, že toto turbo více jak 3 krát překračuje normu pro vyvážení a nefunguje regulační ventil. Výsledky měření s kulatým razítkem zkušebny mě do pár dní přijdou poštou. Samozřejmě se majitel firmy,která repas prováděla rozčiluje,chce svojí zkušebnu ... Na konec rozhovoru mě řekl, nevím proč ho nechcete alespoň zkusit na auto,třeba by bylo dobré.
Nyní čekám na peníze /jestli je firma vrátí/. Všechny tímto varuji.Mimo repase mě tato sranda stála 17 000 a vůz je stále bez turba a již skoro druhý měsíc nepojízdný.
Pokud nechcete mít stejné problémy jako já, vyhněte se této firmě.
Tak poslední změna. Dnes bylo namontováno další turbo /poslední, které mě zaslala firma repas turbo,na auto nebylo vůbec namontováno,rovnou jsem ho zaslal do státní zkušebny, kde vůbec neprošlo a hned jsem ho nechal nově zrepasovat ve Strakonicích/ a vůz je absolutně bez sebemenších problémů. Auto jede super, kouř VUBEC ŽÁDNÝ.
Jasný důkaz o neodbornosti,neznalosti a nekvalitní práci firmy repas turbo v Lichnově.
A celková cena? Radši si sedněte, prosím. 32 700,- A to výše uvedené díly, které se musely díky chybné repasi nakoupeny jsem měl díky známému se 40% slevou, opravy nebyly prováděny ve značkovém autoservise, ale dělal je člověk, který v tomto servisu pracuje. Troufnu si odhadem říct, že nebýt toho, cena by byla minimálně 40-45 000.
Takže ještě jednou pozor na tuto firmu.
Všem čtenářů, přeji mnoho kilometrů bez poruch a hlavně bez nehod
Nyní čekám na peníze /jestli je firma vrátí/. Všechny tímto varuji.Mimo repase mě tato sranda stála 17 000 a vůz je stále bez turba a již skoro druhý měsíc nepojízdný.
Pokud nechcete mít stejné problémy jako já, vyhněte se této firmě.
Tak poslední změna. Dnes bylo namontováno další turbo /poslední, které mě zaslala firma repas turbo,na auto nebylo vůbec namontováno,rovnou jsem ho zaslal do státní zkušebny, kde vůbec neprošlo a hned jsem ho nechal nově zrepasovat ve Strakonicích/ a vůz je absolutně bez sebemenších problémů. Auto jede super, kouř VUBEC ŽÁDNÝ.
Jasný důkaz o neodbornosti,neznalosti a nekvalitní práci firmy repas turbo v Lichnově.
A celková cena? Radši si sedněte, prosím. 32 700,- A to výše uvedené díly, které se musely díky chybné repasi nakoupeny jsem měl díky známému se 40% slevou, opravy nebyly prováděny ve značkovém autoservise, ale dělal je člověk, který v tomto servisu pracuje. Troufnu si odhadem říct, že nebýt toho, cena by byla minimálně 40-45 000.
Takže ještě jednou pozor na tuto firmu.
Všem čtenářů, přeji mnoho kilometrů bez poruch a hlavně bez nehod
Naposledy upravil(a) marian89 dne 08 srp 2011, 22:47, celkem upraveno 1 x.
No to je ono, já sem pravidelně nechodím a vzpoměl si na stránky až když se řešila první reklamace. A když přišlo druhé turbo zjistil jsem že i tady na stránkách už o panu Kopeckém psali.yirka píše:to je sice hezký co tu píšeš ale proč ses nezeptal na repas turba tady na fóru než si vůbec s opravou začal, jak se říká pozdě bycha honiti, zrovna třeba o vyvážení turba je tu psáno a upozorňováno několikrát
Radši jsem napsal poznámku i já, aby jsem varoval ostatní
No je to divné,ale funguje. Zpočátku vše probíhalo dobře, ale pak mě začal majitel radit čím to je. Nejdřív vstřik, pak čerpadlo ..... a když jsem ho upozornil, že to nekouří černě,ale šedo modře a je cítit spálený olej, řekl mě no vždyť Vám říkám čím to je.Sniperfm píše:A tato firma jako, že normálně funguje dál a tahá z lidí peníze? To přeci nemůže vydržet věčne, ne?
Já nejsem automechanik, ale čím déle jsme s majitelem něco řešili, přišlo mě že toho o autech vím víc než on
- lucky.jack
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Jarda S. píše:mam zkušenost s Rema turbo ale cenově vycházel repas na cca 11 s dphmirauh píše:co je to za firmu ve strakonicích? jak jsi říkal že ti ho dobře udělali.. Je v tom meste asi víc firem... dik
A co toto ?? kvalita cena ? Taky Strakonice.
http://www.turbo-cz.cz
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint764
vw-club.cz....DurexElite
vw-club.cz....DurexElite
-
- Aktivista
já byl tady http://www.rematurbo.cz/ stránky jako kdyby je dělalo dítě ale když tam přijedeš tak je to pěkná velká firma, přijímací kancelář v dílně čisto moderní mašiny a podle stránek by to nikdo neřek
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Já repasoval za 12615,-kč včetně filtru, montáže a demontáže zde: http://www.turbosport.cz/ za 3 hodinky hotovo a zatím jezdím a jezdím. Dlouho jsem sledoval a sháněl informace všude možně na fórech, klubech, fcb apod. Jenže mě to auto jezdilo, sice za hrozného pískání, ale jezdilo - jen byly otrhané lopaty a poškozený kompresor. Pokud by mi auto nejelo, tak bych možná také zvolil špatně. Takhle může vřele doporučit jen www.turbosport.cz kvalita, rychlost, ochota a super přístup k zákazníkovi.
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V