Bosch KTS 520, KTS 550, KTS 570, KTS 200
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- lubomt
- Aktivista
Odpovědi: 0
A co je podla teba Síííííílná masina? Mam 5 diagnostik a nepovažujem ju za az taku slabu. Sused ma KTS 540 a kedze rozmyslam kupit dalsiu masinu, siel som k nemu a bola celkom OK...mato-d píše:Bosch KTS -Sláááába mašina![]()
))))))))))
Naposledy upravil(a) lubomt dne 29 říj 2011, 11:55, celkem upraveno 1 x.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
mikiiks píše:Informoval jsem se na zařízení KTS 555 přímo na republikovém zastoupení firmy Bosch v ČR. Vyjádření cituji doslovně:
"V posledních měsících se na firmu Bosch obrátilo několik zákazníků, kteří se dožadovali řešení problémů s jejich nově zakoupenou diagnostikou značky Bosch. Jmenovitě pak šlo o model KTS 555. Ne, opravdu nejde o novinku, kterou bychom před českým trhem až dosud tajili. Zelená krabička olemovaná černým plastem nemá s firmou Bosch skutečně nic společného. Nic na tom nezmění ani efektně vyvedený bílý nápis "KTS 555 Powered by [ESI]tronic".
Bohužel se tyto případy množí. Nejen, že je tato "diagnostika" nabízena formou podomního prodeje přímo autoservisům, ale lze ji nalézt i na českých aukčních serverech. Zajímavá je i cena, za kterou je tato nefunkční a na první pohled rozeznatelná napodobenina nabízena. Ta se pohybuje v rozmezí od 40000Kč do 60000Kč. To je částka, za kterou lze bez potíží koupit nový originální modul Bosch KTS 540!
S tímto přístrojem (KTS 555) bývá zákazníkům "zdarma" instalována nelegálně "odemčená" kopie programu [ESI]tronic. Zákazník tak podstupuje hned dvojí riziko. První nebezpečí plyne z pokusu o připojení tohoto obskurního přístroje k vozidlu, druhá pak z faktu, že má na svém počítači nainstalován nelegální program.
Toto vyjádření firmy Bosch je veřejně dostupné, publikované v časopise Formule Bosch - automobilová technika, č.1/2011.
Znovu tedy zdůrazňuji, že "KTS555" nemá s firmou Bosch nic společného a prodejce jedná na hraně s klamáním zákazníka, příp. podvodem.
Co jsem koukal na Bosche tak mají v nabídce jen tyto diagnostiky:
Rozsah dodávky KTS 200, KTS 340, KTS 670, KTS 530, KTS 540, KTS 570,KTS 800 - pro náklaďáky
http://aa.bosch.cz/download/katalog/katalog-diag-09.pdf
http://aa.bosch.cz/download/formule/formule-2011-01.pdf - 5 strana
Budeš muset ty čísla nechat upravit

Naposledy upravil(a) jonyr dne 09 srp 2011, 15:30, celkem upraveno 3 x.
Ano, mas pravdu, v sucasnosti sa dodavaju presne tie zariadenia, ktore si vymenoval.
KTS 550 (spolu s KTS 520 a KTS 650) patri ku starsej typovej rade, ktora je vsak rovnako, ako vsetky ostatne, plne podporovana a poskytuje rovnake moznosti diagnostiky, ako ktorakolvek ina, ktoru si vymenoval.
Rozdiely v jednotlivych typoch su potom podla toho, ci ide o autonomne zariadenie (KTS 200, 340, 650, 670) alebo testery na pripojenie k PC (520,550,530,540,570), ci maju/nemaju moznost bezdrotoveho pripojenia, maju/nemaju osciloskop (a aku maju vzorkovaciu frekvenciu), maju multiplexer vstavany alebo externy, atd.
KTS 550 ma dvojkanalovy osciloskop, nema moznost bezdrotoveho pripojenia a ma externy multiplexer.
Otestovane KTS 550 su k dispozicii. Hoci ide o pouzivane zariadenie, poskytujem nan polrocnu zaruku a casovo neobmedzeny pozarucny servis.
KTS 550 (spolu s KTS 520 a KTS 650) patri ku starsej typovej rade, ktora je vsak rovnako, ako vsetky ostatne, plne podporovana a poskytuje rovnake moznosti diagnostiky, ako ktorakolvek ina, ktoru si vymenoval.
Rozdiely v jednotlivych typoch su potom podla toho, ci ide o autonomne zariadenie (KTS 200, 340, 650, 670) alebo testery na pripojenie k PC (520,550,530,540,570), ci maju/nemaju moznost bezdrotoveho pripojenia, maju/nemaju osciloskop (a aku maju vzorkovaciu frekvenciu), maju multiplexer vstavany alebo externy, atd.
KTS 550 ma dvojkanalovy osciloskop, nema moznost bezdrotoveho pripojenia a ma externy multiplexer.
Otestovane KTS 550 su k dispozicii. Hoci ide o pouzivane zariadenie, poskytujem nan polrocnu zaruku a casovo neobmedzeny pozarucny servis.
TY si dobrá čína! netrep,ked nevieš!mikiiks píše:POZOR!! KTS 555 nemá s firmou Bosch nic společného! Jedná se o napodobeninu z Číny. Bosch KTS 555 nevyrábí a nikdy nevyráběl. Tak bacha, ať nenaletíte.... proč je v nabídce tolik použitých kusů? No protože to každý druhý vrací....
Montáž a opravy AUTOALARMOV + ostatnej AUTOELEKTRONIKY..
Napodobeniny KTS co sa u nas predavaju niesu Cina. Vyrabaju sa v Rusku a jedna sa o velmy kvalitne spracovanie ktore sa po kazdej stranke da plne porovnavat s originalom. Funguju korektne, su bezproblemov servisovatelne tak neviem co tu niekto riesi. Ked ma niekto chut si priplacat este min. raz tolko len preto ze je to made in Germany (a to boh vie kde si to Bosch nechava vyrabat pretoze pochybujem ze nemcovy sa chce srat s mikroelektronikou, takze by ma vobec neprekvapilo keby to robili kdesi na taiwane alebo v malaiziji) tak je to jeho vec a su to jeho prachy. Ale nech sem nezasiera inzerat zbytocnostami.waffen píše:TY si dobrá čína! netrep,ked nevieš!mikiiks píše:POZOR!! KTS 555 nemá s firmou Bosch nic společného! Jedná se o napodobeninu z Číny. Bosch KTS 555 nevyrábí a nikdy nevyráběl. Tak bacha, ať nenaletíte.... proč je v nabídce tolik použitých kusů? No protože to každý druhý vrací....
KTS roznych typov su stale k dispozicii.
@TDItech: mas pravdu, prakticky nic sa uz fyzicky nerobi v Nemecku, vyroba je dislokovana na Taiwane. Na druhej strane, nie je to problem, kontrola je nemecka, Taiwan nie je Cina a vedia robit kvalitne, ked chcu (alebo musia
)
Ruske analogy KTS su dielenskym spracovanim a kvalitou porovnatelne s povodnymi nemeckymi.
Mimochodom, to najhorsie z hladiska dielenskeho spracovania, co som kedy videl, nebola cina, ale Supervag. Akokeby niekto letoval potme a nohami
@TDItech: mas pravdu, prakticky nic sa uz fyzicky nerobi v Nemecku, vyroba je dislokovana na Taiwane. Na druhej strane, nie je to problem, kontrola je nemecka, Taiwan nie je Cina a vedia robit kvalitne, ked chcu (alebo musia

Ruske analogy KTS su dielenskym spracovanim a kvalitou porovnatelne s povodnymi nemeckymi.
Mimochodom, to najhorsie z hladiska dielenskeho spracovania, co som kedy videl, nebola cina, ale Supervag. Akokeby niekto letoval potme a nohami