problem Golf 3 1.9TD budíky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jerry973
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry973 »

Taky maly detail ... vyskusaj si zasvietit osvetlenie interieru, ci nejako bude blikat aj osvetlenie pri tom blbnuti pristrojovky. Ak ano, je to globalny problem zrejme z ukestrenim, ak bude blbnut iba pristrojovka a osvetlenie bude svietit plynulo, tak je problem len v pristrojovke.
Golf lll combi, 81 kW, AFN
hulkjo
Sběrač informací

Příspěvek od hulkjo »

nn blbne jen přistrojovka a to rele cvaka takže zase novy budiky jo ?? a ještě jsem zapoměl napsat důležitou věc že do 2800ot./min to jde všechno v poho a jak mile otačkoměr překročí 3000ot.min. tak to děla
hulkjo
Sběrač informací

Příspěvek od hulkjo »

Ketonk píše:Máš tam špatnou kostru řešil jsem to na polu.

A jakou jsi měl špatnou kostru??
hulkjo
Sběrač informací

Příspěvek od hulkjo »

A taky jsem tedko přiěel na to že když odpojim dobijení tak se mi nerosviti kontrolka na dobijeni ae kontrolka na mazani mužou tam byt někde přehozeny kabilky???
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

Taky bych bral nejakou radu protoze uz nevim co s tim. Budiky se mi v G3 TD taky pekne blazni. Zacne blikat mazani a kousne se pocitadlo km a hodiny,tak odpojim baterku a treba to den funguje a pak zase ten samej problem. V budikach to neni.ty uz jsem vymenil.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“