Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.
Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.Nejede topení,klimatizace ani ventilace.Jde o vůz VW SHARAN r.1997.Čím to může být???
-
- Aktivista
Re: Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.
jestli chceš dát auto do šardic vím kdo to umí spravitbuka píše:Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.Nejede topení,klimatizace ani ventilace.Jde o vůz VW SHARAN r.1997.Čím to může být???

Re: Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.
přečti pamet. úravdepodobne uhlíky v motorku topeníbuka píše:Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.Nejede topení,klimatizace ani ventilace.Jde o vůz VW SHARAN r.1997.Čím to může být???
mě to dělá taky, VAG píše řídící jednotka vadná. když otočim klíčem tak asi 10vteřin blikají všechny znaky na displeji, pak přestanou, objeví se to co má a klima maká úplně normálně, tak to neřešim, už to tak mám víc jak rok. sem tam se stane že naběhne i bez blikání, alle tak jednou ze sta.
(alhambra 99 dvouzón)
(alhambra 99 dvouzón)
B5 AFN
F2 HTP
F2 HTP

Mě blikají taky všechny znaky na displeji,ale ventilátor se vůbec nerozjede.katany píše:mě to dělá taky, VAG píše řídící jednotka vadná. když otočim klíčem tak asi 10vteřin blikají všechny znaky na displeji, pak přestanou, objeví se to co má a klima maká úplně normálně, tak to neřešim, už to tak mám víc jak rok. sem tam se stane že naběhne i bez blikání, alle tak jednou ze sta.
(alhambra 99 dvouzón)
-
- Přispěvovatel
jdi po pojistce,pokud bude prasklá a další bude taky hořet, vyklop kastlík spolujezdce zaber za něj abys ho vysadil a za ním uvidíš na těle topení červenou krabičku.tepelné relé skonektorem-asi 5 drátů,blbě jde ven sice ho tam drží jeden šroubek ale hovno přístup toto dělal můj vw shr 99,tuto věc právě najde Wag jako ř.j.nevím jestli to najde i motorek ventilace třeba ho máš taky KO,a když nefouká na to termo rélé tak to se nechladí a nic pak nejde,ja s nim po vyndání praštil vzteky o kobereček, měl jsem ruce plný škrábanců,a pri napojení venku asi po tý ráně se rozeběhlo,a ještě jedno, když zapneš nebo vypneš klimatronic-na disp. OFF musí se na této sučástce ohřát a pak zase vystydnou alu vodičové tělíska,pokud jo tak je tato věc v poho,a zkus na přímo ventilátor,mně vyřešil ten uder a jede to už půl roku bez závad,to blikání je snad uplně u všech S A G,tak se zeptámebuka píše:Mě blikají taky všechny znaky na displeji,ale ventilátor se vůbec nerozjede.katany píše:mě to dělá taky, VAG píše řídící jednotka vadná. když otočim klíčem tak asi 10vteřin blikají všechny znaky na displeji, pak přestanou, objeví se to co má a klima maká úplně normálně, tak to neřešim, už to tak mám víc jak rok. sem tam se stane že naběhne i bez blikání, alle tak jednou ze sta.
(alhambra 99 dvouzón)

moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku