Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
buka
Nováček
Odpovědi: 0

Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.

Příspěvek od buka »

Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.Nejede topení,klimatizace ani ventilace.Jde o vůz VW SHARAN r.1997.Čím to může být???
slovacek.milos
Aktivista

Re: Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.

Příspěvek od slovacek.milos »

buka píše:Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.Nejede topení,klimatizace ani ventilace.Jde o vůz VW SHARAN r.1997.Čím to může být???
jestli chceš dát auto do šardic vím kdo to umí spravit ;)
Power156
Aktivista

Re: Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.

Příspěvek od Power156 »

buka píše:Prosím o radu,bliká displej klimatroniku.Nejede topení,klimatizace ani ventilace.Jde o vůz VW SHARAN r.1997.Čím to může být???
přečti pamet. úravdepodobne uhlíky v motorku topení
alreadys
Aktivista

Příspěvek od alreadys »

jestli bliká displej to znamená poruchu dát na diagnostiku
katany
Přispěvovatel

Příspěvek od katany »

mě to dělá taky, VAG píše řídící jednotka vadná. když otočim klíčem tak asi 10vteřin blikají všechny znaky na displeji, pak přestanou, objeví se to co má a klima maká úplně normálně, tak to neřešim, už to tak mám víc jak rok. sem tam se stane že naběhne i bez blikání, alle tak jednou ze sta.

(alhambra 99 dvouzón)
B5 AFN
F2 HTP :D
buka
Nováček

Příspěvek od buka »

katany píše:mě to dělá taky, VAG píše řídící jednotka vadná. když otočim klíčem tak asi 10vteřin blikají všechny znaky na displeji, pak přestanou, objeví se to co má a klima maká úplně normálně, tak to neřešim, už to tak mám víc jak rok. sem tam se stane že naběhne i bez blikání, alle tak jednou ze sta.

(alhambra 99 dvouzón)
Mě blikají taky všechny znaky na displeji,ale ventilátor se vůbec nerozjede.
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

buka píše:
katany píše:mě to dělá taky, VAG píše řídící jednotka vadná. když otočim klíčem tak asi 10vteřin blikají všechny znaky na displeji, pak přestanou, objeví se to co má a klima maká úplně normálně, tak to neřešim, už to tak mám víc jak rok. sem tam se stane že naběhne i bez blikání, alle tak jednou ze sta.

(alhambra 99 dvouzón)
Mě blikají taky všechny znaky na displeji,ale ventilátor se vůbec nerozjede.
jdi po pojistce,pokud bude prasklá a další bude taky hořet, vyklop kastlík spolujezdce zaber za něj abys ho vysadil a za ním uvidíš na těle topení červenou krabičku.tepelné relé skonektorem-asi 5 drátů,blbě jde ven sice ho tam drží jeden šroubek ale hovno přístup toto dělal můj vw shr 99,tuto věc právě najde Wag jako ř.j.nevím jestli to najde i motorek ventilace třeba ho máš taky KO,a když nefouká na to termo rélé tak to se nechladí a nic pak nejde,ja s nim po vyndání praštil vzteky o kobereček, měl jsem ruce plný škrábanců,a pri napojení venku asi po tý ráně se rozeběhlo,a ještě jedno, když zapneš nebo vypneš klimatronic-na disp. OFF musí se na této sučástce ohřát a pak zase vystydnou alu vodičové tělíska,pokud jo tak je tato věc v poho,a zkus na přímo ventilátor,mně vyřešil ten uder a jede to už půl roku bez závad,to blikání je snad uplně u všech S A G,tak se zeptáme :?
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“