Zadný strmen

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Johny_RS
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Zadný strmen

Příspěvek od Johny_RS »

Zdravim.
Chcem sa opýtať.Od kupi auta mi visi zadna brzda.Robil som predok,tam zožralo nejaky financie,tak teraz chcem dať dokopy zadok.Platničky,kotuče,tlmiče,lanovody.
Prejdem k veci.Visi mi zadny pravy strmen.Ked postojim cca tri dni tak platnička prirezne ku kotuču,čitiť ako sa odlepi pri rozjazde. Aj na STK mi povedal,že mi zle brzdi prava strana oproti ľavej.Ked zatiahnem tak prava strana drži a lavu citiť že nedrži.Da sa to nejak rozchodiť,kupiť nejaku opravnu sadu brzdovy valeček,nove tesnenia na vodiaci čap?Lebo čo mi povedal automechanik,tak že sa neoplati s tym prplať,že si mam odrazu kupiť novy zadny strmen.Tak sa chcem opytať,čo s tym.Mam hned kupovať novy strmen či?
Ď za odpovede ;)
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH :-)
Matvej
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Matvej »

mal som ten isty problem, pri zatiahnutej rucnej mi vysela jedna strana a potom pri jazde to dralo kotuc a platnicky. Pomohol servis, chalani to rozbehali a zatial sa ten valcek hybe - brzda nevysi. Pokial to zacne znovu blbnut tak kupujem novy strmen. Neni drahy a tiez na vrakovisku mozes najst v slusnom stave. Nema zmysel to opravovat.
AUDI A3, RV98, AGR 66kw, seriovka
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“