mám od nich prehratý software v O1 1,9 TDI PD 74 kW na 104,8 kW. dokonca majú upravenú O1 4x4 s Nitro a je to hotové delo. zatiaľ som s ich robotou spokojný a aj prístup z ich stránky je OK. Odporúčam
Já jel s Fabii Sedan TDI ATD 215Km/h při nějakejch 4200 po rovince jela by i 220 ale to je poslední číslice... i tak ten chlápek s Oktávkou s 2.0 TDI dost koukal zvlašt když jsme u toho se segrou jedli hamburgera... jinak je to trošku poladěný....
Marek77 píše:Ford Galaxy TDI 81 kW (AFN) - dálnice, únor, mám to dva týdny (takže to není v ruce) - 164 km/h a ještě by šel.
To vis, že by sel
Moje Ford Galaxy 1.9 TDI 81kW (AFN) na dalnici po rovince 190km/h do mirneho (ale hodne mirneho ) kopecka 185 km/h a to sem jeste nebyl nalepeny rucickou na cervene
Marek77 píše:Ford Galaxy TDI 81 kW (AFN) - dálnice, únor, mám to dva týdny (takže to není v ruce) - 164 km/h a ještě by šel.
To vis, že by sel
Moje Ford Galaxy 1.9 TDI 81kW (AFN) na dalnici po rovince 190km/h do mirneho (ale hodne mirneho ) kopecka 185 km/h a to sem jeste nebyl nalepeny rucickou na cervene
Auto prozatim bez uprav, ale uz se na tom pracuje
Nemám to v ruce, víc jsem si netroufnul. Navíc to bylo v noci a ten předchozí majitel olepil všechna skla černou fólií (mimo čelního samozřejmě), takže z mašiny není vůbec nic vidět. Měl jsem docela bobky...........
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Předchozí zpráva byla humor .Před hodinou mám vyměněny trysky od Reeshy"ja sam je vyměnil",dle návodu to vymění i moja roba/manželka/".
Děkuji Reeshovi za rady ohledně motorizace a můžu potvrdit jejich reference.Ráno to projedu a dám vědět .Zaklad byl 1,9TDI 66kw 2000/5,takže obtokove turbo.
Zapoměl jsem udat za jaké .Teda BSLA150P764.A jestli můžu dodat ,tak ty původní jsou značeny DSLA150P422 made in France a to někdo shaněl co je to DSLA.