Laguna po vymene starteru nejede

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Vajgl
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Laguna po vymene starteru nejede

Příspěvek od Vajgl »

Zdravim.. Chlapi mam docela zasadni problem :? - Prijela mi sem laguna (97 tusim 1,8 benzin) a ze nestartuje. Tak jsem vyndal starter pri odpojeny baterii nechal cca tejden stat nez ho elektrikar spravil. No co se nestalo.. Zatlacilisme to na dilnu dal sem starter zapojil baterku a starter toci jak divej a auto se nechyta... Vubec.. Na pristrojovce sviti STOP SERV (blika). A kdyz otocim klickem hned na startovaci polohu tak se chytne ale hned zdechne.. Podle me tam nejde benzin.. Ale proc ? Cim to muze byt ? Diag na renaulty nemam :(
VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
Predator
Přispěvovatel

Příspěvek od Predator »

tezko mluvit takhle na dalku "od boku", ale neni to imobilizerem? Zamkni a odemkni dalkou v klici a mozna to pujde... Uz jsem se s tim hodne setkal, ze mi lidi volali, proc to nejde nakopnout...
radek300
Přispěvovatel

Příspěvek od radek300 »

Přesně tak Renault to má tak chráněno prěs centrál.Taky sem se jednou takhle strapnil (LOL) Od té doby vždy zamču a odemču a rené nastartuje (crazy)
passatV5
Sběrač informací

Příspěvek od passatV5 »

jo jo moje řeč (LOL)
Vajgl
Přispěvovatel

Příspěvek od Vajgl »

No jo, to me taky napadlo, ale ani to nepomohlo a dela to porad (wallbash)
VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
Predator
Přispěvovatel

Příspěvek od Predator »

Vajgl píše:No jo, to me taky napadlo, ale ani to nepomohlo a dela to porad (wallbash)
Podle toho, jak rikas, ze to ma tendenci chytit a pak nic, mi to fakt pripada jak ten imobilizer. Jo a v pripade ze je slaba baterka, tak to dela uplny psi kusy. Na druhou stranu ale pri tom nesviti STOPka, ale blika (sviti) jen ta cervena kontrolka ve prostred nahore.
zdenek.h.k
Přispěvovatel

Příspěvek od zdenek.h.k »

Na starter u Laguny jsou připojeny dva vodiče plus. Jeden přímo od baterky a druhý pokračuje na napájení dalších členů. Zkus to. Myslím dva silné vodiče, ne 50ka startovací,
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“