Turbo a hydraulika 124 300DT
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Turbo a hydraulika 124 300DT
Jak se projeví použití hydrauliky na turbu? Jedná se mě o W124 300DT, takže motor to spapá v pohodě i čistý (ředim to naftou málo kdy, jen vzimě a to spíše benzínem), vstřiky to taky zvládnou, jen je potřeba je jednou za čas repasovat, ale nyní mam tento moto s turbem a nevim jak se projeví hydraulika na funkci turba.
Počítám, že to nebude ideální, ale zhruba +- jak moc to zkrátí životnost?
S bezturbem jsem jezdil na čistou, projeto kolem 1600 l, předtím kolem 4000l slunečnice a až potom odešli vstřiky. Takže životnost docela slušná... ...bez turba.
Počítám, že to nebude ideální, ale zhruba +- jak moc to zkrátí životnost?
S bezturbem jsem jezdil na čistou, projeto kolem 1600 l, předtím kolem 4000l slunečnice a až potom odešli vstřiky. Takže životnost docela slušná... ...bez turba.
Na turbu co mělo najeto na všechny možný sračky 50tisíc jsem nenašel žádný usazeniny karbonu nebo něčeho jinýho. Výfuková vrtulka byla jen lehce od sazí.
PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
No na mým W124 300 TD turbo vyježděno cca 9000 l a zatím v poho, akorát jednou jsem měnil vstřiky a to jen z dobrého rozmaru. Ovšem všechno naježděno na kvalitní potravinářský olej, hydrauliku jsem nezkoušel takže moc neporadím. Jinak jednou jsem měnil na něm před pár lety těsnění a dával jsem sem někam fotky. Něco jako karbon tam fakt nebylo, takže na turbu nebude asi taky nic. Turbodiesel má asi vyšší spalovací teploty proto to spálí i karbon.