Jumper 2.2 HDI blbne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jumper 2.2 HDI blbne
Zdravim mám doma Jumpera rv.2004 2.2 HDi, když ho natočim tak vpohodě běží neni znát že by něco zlobilo. Jak mile ho přišlápnu a překročí se 3500 ot. tak najednou spadne do nouzovýho režimu. A když s nim normálně jedu tak to udělá při 3000 ot. a omezovač mě na víc jak 2500 nepustí. Vypadá to jako by pak netáhlo turbo nebo něco takovýho. Známej zase řikal že by mohlo bejt stržený čerpadlo ale to se mi nezdá když de normálně vytočit. Porsaďte mi prosim co stím, jestli to dělá nějaký čidlo či co.
Sem z hlavního města.... když to bylo na tý "diagnostice" jak tomu řikal původní majitel (jestli to tam vůbec bylo) tak mi tvrdil že prej nedostatečnej tlak paliva. Ale jak říkám vpohodě to tede za plynem a když se překročí ty otáčky rozvítí se kontrolka motoru a je to v ...roman1648 píše:Je potřeba to načíst PPO/Lexia, nějaký hokuspokusy ti moc neřeknou,neorigo diag taky málo kdy...
Těch příčin může být několik - regulátor na vysokotlaku,čidlo na railu,váha vzduchu,turbo....nebo všechno dohromady - ale nechci strašit
odkud jsi?
treba ist na diag , kto ma skusenosti , ked pise nizky tlak , ide zvycajne o primarny okruh , podavacie cerpadlo -slaby prietok , cize maly tlak , filter paliva , ohrev paliva , zvykne tiect cez konektor .Ak sa mysli sekundarny okruch , preverit regulator , snimac tlaku , vt cerpadlo , pripadne cut off ventil . Treba lepsi popis .Ked je zla vaha kontrolku nerozsvieti .
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP