Xsara HDI 66Kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Xsara HDI 66Kw
Nevíte náhodou někdo čím by mohlo být,že xsara z ničeho nic přestala startovat?
Stalo se tak cca 2500km po výměně rozvodů.
Ty jsou ale OK.
Lexia píše trvalou závadu,Funkce ADC.Chybná funkce.
Chybový kód počítače P1517
Budu rád za jakoukoliv pomoc.
Stalo se tak cca 2500km po výměně rozvodů.
Ty jsou ale OK.
Lexia píše trvalou závadu,Funkce ADC.Chybná funkce.
Chybový kód počítače P1517
Budu rád za jakoukoliv pomoc.
Bohužel nefunguje.
Tu hlášku s nefunkčím,či chybnou funkcí ADC, (P1517) to hlásí od doby co jednotku přivezl.
Jinak abych popsal co to dělalo od začátku.Po chcípnutí motoru již nešel nastartovat.
Načteno Atalem,hlásilo to něco jako slabý průtok nafty,nebo tlak.Dělal to známý.
Vyměnili jsme ventil na čerpadle a chybu to přestalo psát.
Akorát,že kolega stratil klíč.Obědnal se nový u citroena a přes atal se dal načíst.Dle diagnostiky vše OK.
Bohužel motor stále nenaskočil.
Vyndala se jednotka a odvezl ji někomu do Dačic,který s ní jel asi k Vám.
Ke mě jednotka přišla s tím,že immo by měl být vypnutý.
Bohužel,to hlásí viz výše.
Tu hlášku s nefunkčím,či chybnou funkcí ADC, (P1517) to hlásí od doby co jednotku přivezl.
Jinak abych popsal co to dělalo od začátku.Po chcípnutí motoru již nešel nastartovat.
Načteno Atalem,hlásilo to něco jako slabý průtok nafty,nebo tlak.Dělal to známý.
Vyměnili jsme ventil na čerpadle a chybu to přestalo psát.
Akorát,že kolega stratil klíč.Obědnal se nový u citroena a přes atal se dal načíst.Dle diagnostiky vše OK.
Bohužel motor stále nenaskočil.
Vyndala se jednotka a odvezl ji někomu do Dačic,který s ní jel asi k Vám.
Ke mě jednotka přišla s tím,že immo by měl být vypnutý.
Bohužel,to hlásí viz výše.
Relé je hnědé a je OK.Brouk píše:pokud tam je od zacatku ta zavada a auto jezdilo muze to byt neco jineho.
Pokud to dovezes do Telce podivame se na to . neni problem .
kdyz zapnes klicek jde cerpadlo v nadrzi ? jeste byva vadne rele u ridici jednotky . velke hnede nebo cerne .
Čerpadlo v nádrži je také OK.
To nefunkční ADC,respektivě jeho chybnou funkci to dříve nepsalo.Pouze teď.
Mohu to hodit na podval a přijet s tím.V tom problém nevidím.
Jednotka se vyndavala právě pro vyrušení immo.( z důvodu ztráty klíče a vyloučení blokace immo.)Brouk píše:nee tam se zadne nedealouz jsme na to prisli , me to dovezl clovek pres dalsiho a dalsiho a ze ta orig nekomunikuje ze je mrtva tak jsem to zkusil na stole vse ok a zase je vratil protoze nevedeli ci vlastne chteji
Co ten další a další člověk o kterých píšeš říkali,nebo obědnávali je mi srdečně jedno.Výsledek je ten,že immo vyřazen není.
Jinak na tom autě se už někdo podepsal.A to tak,že když utáčel tacho,celé to podělal ,že na tacho je necelých 5000 km,myslím že si za to dokonce nechal i zaplatit.