Ahoj všem! Už nějakou dobu řeším problémy se startováním za tepla na Ibize. Auto se chová stále jinak. Nejdřív nenaskočilo občas když už byl motor na 90 a pak jednoho dne po celém víkendu co stálo tak ani zha studena. Vypadalo to už na relé žhavení, na slabou baterii ale ani jeden t těchto důvodů to asi není. Posledním "podezřelým" byla řídící jednotka. Ta je ale evidentně taky v pořádku. Včera jsem to chtěl projet jednotka je vyčištěná a že to zkusím nahřát a pak vypnout motor jestli naskočí. Ujel jsem asi 250m a auto za jízdy chcíplo. Tak jsem zkoušem pohnout kabelama u jednotky a znovu to naskočilo. Tak jsem chtěl dojet zpět a zase chcíplo. Opakoval jsem to asi 4x než jsem se vrátil. Pak jsem zkoušel nahřát na 90 aby byl motor teplý a startovat znovu a znovu. Krásně chytalo, pak jsem vytáhl klíč a nechytalo. Otáčel jsem pouze klíčem znovu nic. Pak jsem ho výtáhl dal zpět a znovu chytlo!. Mechanik říkal že má podezření na nějaký obvod ve spínací skříňce který je nezávislý na obvodech co jsou k osvětlení, oknům atd... nemáte někdo nějaký nápad čím to může být? Napadl mě ještě immobilizér ale nemám druhý klíč na vyzkoušení :zed: díky za každý tip!