Odchádzajúca dvojhmota?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odchádzajúca dvojhmota?
Zdravím páni.
Idem meniť prevodovku na svojom aute a keď už budem mať dole prevodovku, chcem skontrolovať spojku. Nemám s ňou žiadny problém s prešmykovaním ani škubaním či kultivovanosťou, len ma trápi mierne zavibrovanie pri vypínaní motora. Chcípacia klapka funguje normálne. Švagor ma ASZ a ked to vypínam, tak pekne zdochne bez vibrácie. Je to dvojhmotou alebo uložením motora? Môže mať dvojhmota nejakú vôľu pri otočení rukou?
Ďakujem
Idem meniť prevodovku na svojom aute a keď už budem mať dole prevodovku, chcem skontrolovať spojku. Nemám s ňou žiadny problém s prešmykovaním ani škubaním či kultivovanosťou, len ma trápi mierne zavibrovanie pri vypínaní motora. Chcípacia klapka funguje normálne. Švagor ma ASZ a ked to vypínam, tak pekne zdochne bez vibrácie. Je to dvojhmotou alebo uložením motora? Môže mať dvojhmota nejakú vôľu pri otočení rukou?
Ďakujem
VW Bora, 1.9TDI PD, AJM, EGR-MAF-KAT fuck off
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
no muze byt bud to unavenej,a nebo utzenej uplne,,v obouch pripadech by to mohlo byt onomarecek1984 píše:Na ten pri rozvodoch som pozeral, a nič divné na nom nevidím, ten pri prevodovke uvidím ked ju budem meniť. Ten silentblok má byť utrhnutý, alebo iba unavený a preto má väčšiu vôľu?
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba 

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
je to celkem jedno,klidně tam dej tu grafitovou-ale hlavně jen lehoučce líznout,nasadit lamelu a zbytek utřít,po roztočení ti to jinak nalítá do spojky.marecek1984 píše:Aká vazelína sa má dávať na "mrkev" (po vašom)? Stačí obyčajná žltá ložisková, mám aj takú naťahovaciu, vysokoteplotnú, grafitovú... Ktorú z týchto?
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
Menil som dvojhmotu na Golfe IV 1,9 TDI 85kw a stara bola rozbita ten chalan na tom udajne jazdil cca pol roka. Na volnobeh sa cele auto triaslo... a ked som tam dával nový zotrvačník tak
Áno má vôlu, ale len malinku, ale dokázal som snou kúsok pohnúť ale iba kúsok a samozrejme sa hned vratila na povodne miesto... ked som ju chytil za voditka kam sa vklada spojka
Áno má vôlu, ale len malinku, ale dokázal som snou kúsok pohnúť ale iba kúsok a samozrejme sa hned vratila na povodne miesto... ked som ju chytil za voditka kam sa vklada spojka