kombi nástěnný vysoušeč vlasů (fén) a osoušeč rukou

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

kombi nástěnný vysoušeč vlasů (fén) a osoušeč rukou

Příspěvek od Forest »

Zdravim,

zhruba pred 17 lety jsem byl v Rakousku a tam jsem videl zarizeni, ktere bylo kombinaci vysousece vlasu (melo takovej husi krk s hubici) a vysousece rukou. Proste neco jako to na obrazku s tim, ze si clovek mohl zvolit, zda jde teply vzduch do hadice nebo otvorem, ktery byl na spodni casti zarizeni (ktery bohuzel neni soucasti zarizeni na obrazku).
Obrázek

Netusite nekdo kde to sehnat? Googlim, hledam na zbozi.cz, heureka.cz atd. a doposud marne (wallbash)

Jen dodam, ze o neco takoveho nemam zajem, protoze treba u deti je to nepouzitelne vzhledem k tomu, ze to nema posuv ve vertikalni ose:
Obrázek

Predem moc diky za reakce k tematu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Nogisi, diky ale to ja prece vim, toho jsou tuny ale praveze ja hledam kombinaci. Jak jsem psal, videl a pouzival jsem to v jednom hotelu ale je to rada let a verim, ze pro uspech byla vyroba a distribuce ukoncena.

Objevil jsem neco na vlasy s tim, ze to ma demontovatelnou hadici (jen kvuli servisu, ale alternativne by se to dalo pouzivat) ale je to profi pro luxusni hotely a 15 tis. se mi za to opravdu nechce davat.

Obrázek

Obavam se, ze budu nucen pristoupit k hobby-bastle-tuningu a proste koupit to na ruce s kruhovym vystupem se spoustenim pres tlacitko a nekde dokoupit tu hadici s hubici a pres rekneme dodatecne nalepeny krouzek z magnetu na obou protikusech (nebo nejaka redukce, ktera se vpasuje do vyusteni) bude funkci rozsirovat.

Kua fix, ze clovek musi vzdycky sahnout k bastleni me nehorazne stve (wallbash)
Naposledy upravil(a) Forest dne 08 pro 2011, 13:29, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

... aha, Nogis si to znovu precetl a svuj prispevek smaznul ... i tak diky ;)

nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Sorry, jak hledám, tak měním názory. :D

Ani ten Starmix zřejmě nedělá kombinovaný. Nikde nic.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Praveze neni. A pritom by stacilo, kdyby tam udelali dve vyusteni s klapkou, klidne mechanickou (wallbash)

Tohle neni twinturbo, kde je potreba regulovat smer systematicky, tady staci preklapnutim :roll:

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

zase honíš výkon jo (LOL)

jinak až půjdeš do bazénu podívej se kdo to dělá nebo kup plavčíkovi rohlík že bys mu půjčil párek a on ti to už poví (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

A Ladasi, Ty snad vis o nejakym dual? Ja mam takovej divnej dojem, ze sis to neprecetl, podobnou reakci mel Nogis dokud si to znovu neprecetl ;)

jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Kdysi, když jsem měl svůj nejmilejší vůz po revoluci Golf 1 /1,6 D/, tak jsem svoje tehdejší háro fenoval jeho topením, zapnul jsem ho naplno a háro skákalo po střeše/zevnitř/...Teď mi již stačí výdech spolujezdce a mám háro suché... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“