ja si koupil toto a zatim moooc spokojenost.... jen jsem jeste nezkousel diagnostiku na nem... ale doufam ze VAG a ETKA a podobny programky na tom rozbehnu
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-z570- ... .htm#popis
Aky laptop ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ja jsem si uz radost udelal, ale mam asi jine priority. S pocitacem travim vetsinu casu v praci, dost i doma a ja uz mam asi za ty roky jine naroky. U mne je nejdulezitejsi soucasti notasu displej, takze za mne doporucuju modely s IPS panelem. Maji smulu v tom ze jsou drahsi, o dost, ale ten obraz je s TN technologii nesrovnatelny. Hodne potesi rozumna vydrz na baterii. Ostatni parametry pokud jsou na bezne nebo lehce podprumerne urovni mne nechavaji klidnym. K cemu mi je procesor co se vetsinu sveho casu flaka a chrape ?? Dnesni i3 jsou pro mne uplne dostatecne.
Poridil jsem sony vaio vpcse1e1e/s a jsem spokojeny. Neni to ale notas na hrube zachazeni, je to jemny spolecnik -)) Pady na zem by mu asi neprospely. Ovsem ja ho mam vetsinu casu doma, sem tam jedem na vylet a sem tam na nejake to auto...
Zatim ho nemam dlouho, ale nenasel jsem nic, co by mne mrzelo, spis naopak. Obraz a podsvicena klavesnice je fakt neco co jsem potreboval. No a jako bonus vypada i docela hezky. Bohuzel neco ta sranda preci jen stoji a plati se za znacku a za to, ze dali konecne rozumny displej do normalniho notasu.
Poridil jsem sony vaio vpcse1e1e/s a jsem spokojeny. Neni to ale notas na hrube zachazeni, je to jemny spolecnik -)) Pady na zem by mu asi neprospely. Ovsem ja ho mam vetsinu casu doma, sem tam jedem na vylet a sem tam na nejake to auto...
Zatim ho nemam dlouho, ale nenasel jsem nic, co by mne mrzelo, spis naopak. Obraz a podsvicena klavesnice je fakt neco co jsem potreboval. No a jako bonus vypada i docela hezky. Bohuzel neco ta sranda preci jen stoji a plati se za znacku a za to, ze dali konecne rozumny displej do normalniho notasu.