Kompresor??

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Výborný byl kompresor z TATRY 111 , ale dnes je to již škoda, je to veterán... :)
nepropadat panice...
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

my mame orlika zroku kdy jsem byl jeste buhvi kde a jeden koupeni vzaloze kdyby tam nebyly motory 7kW naprosta spokojenost nechali jsme to jen predelat na 3KW a slape ;) a nemenil bych
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

live69 píše:Taky sem dělal z liazky! mám ho nastavenej na 7bar a spokojenost. chlazení je jednoduchý - nad hlavu přidělaná nádobka z fáčka, dvě hadice a už to běhá samo! kdybych to dělal dneska znova tak jak tu někdo psal dal bych tam dva komresory!!! jinak spokojenost

to chladenie tam nemám musím ho tam dorobiť tak by mal fachčiť po prestavení aj na 8bar :)

trocha mi vadí ten bordel co robí ked je pustený

jak by sa dali dať dva kompresory na jeden motor?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Spojit dvě Liazky do sebe /V4/, dvojitou řemenici a je to. Viděl jsem to, ale ten řev..., to děláš, jsi po opici /ani nemusíš/, sepne kompresor a přepadneš na záda o šoku nemluvě... :)
nepropadat panice...
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Chlazení bych zas tak nehrotil mě jede liazka na 9bar bez chlazení a krmim s tim pneuservis, takže spotřeba vzduchu je pořádná a už několik let OK. Jen se nemůžu dokopat k tomu abych mu vyměnil olej :P
Elektronika auta a technika........
776 829390
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

jericho-3 píše:Spojit dvě Liazky do sebe /V4/, dvojitou řemenici a je to. Viděl jsem to, ale ten řev..., to děláš, jsi po opici /ani nemusíš/, sepne kompresor a přepadneš na záda o šoku nemluvě... :)

to si viem uplne predstavit ja sem ho dal ven pod strechu nekedy mňa bolí hlava vetšinou sobota,nedela :) tak ten rachot sa nedá vydržat
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“