ALARM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- johnyd1
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
ALARM
Clapi,aký alarm do diele? Určite Gsm aky to islo na telefon,ale sú dost drahé.Skuste niečo poradit.Dík vsetkým
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
A kolko snimacov, tam asi budes potrebovat? Pokial chces kvalitu a si ochotny si za nu priplatit tak ideal je Paradox Spectra SP6000 + K32 + Previs DeltaP + SA 105 + PRO 476+ + GSM modul Jablotron DAVID. Osvedcena stabilna kombinacia, ktora funguje naozaj korektne. Ak niesi ochotny za to utratit taku palbu tak sa obzri po niecom od Jablotornu alebo izraelskeho Crow. Cena je asi 1/3 oprpti Paradoxu, ale nemas tolko uzivatelskych funkcii (niekedy az zbytocnosti ktore ponuka Paradox), a spolahlivost (u Jablotronu isla rapidne hore v poslednych rokoch) je bieda hlavne co sa tyka Crow konkretne ich duo snimacov (PIR+triestic v jednom priam hotova tragedia). Takisto nieco vyreklamovat je trapenie. Kazdopadne si kukni aspon toho DAVIDa od Jablotronu. Ma mnozstvo rozsirujucich modulov a celkovo je to riadne vymakana hracka, ktora v danej cene nema siroko daleko ziadnu konkurenciu. Podotykam ze nemrzne!!! Vacsina GSM modulov ma tu chorobu ze zmrznu, ale DAVIDov mame namontovanych uz asi 20ks a no problem, bezia jak hodinky. Kdezto Solaris-ky mrznu jedna radost, preto sme ich prestali pouzivat. Uz knim vraj zacali montovat auto restart modul a jednu uz mame nahodenu tak uvidime zatial nezmrzla. Vyhoda Davida je ze sa da programovat bezplatne cez internet. Nevyhoda je ze DAVID nedokaze volat hlasovu spravu, ale vola iba DTMF kody a externa antena nieje sucastou balenia a musi sa dokupovat zvlast. Solaris / Sentinel vola hlasovu spravu a externa antena je standartne v baleni.
Kupim elektroinstalaciu na Octu 1U TDI z L&K http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... 846#602846
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
alarm
zdravim.resil jsem stejnej problem.od alarmu jsem upustil z jednoho prosteho duvodu.co me je platne ze me dojde varovna zprava na mobil o naruseni objektu kdyz to mam do dilny par kilometru.nez dorezis tak te nekdo vybere a je ti alarm prd platny.vyresil jsem to kamerovym systemem/prisel me dokonce levneji nez alarm/a uz jsem slavil prvni uspech.v kancelari me tipek coroval penize z kasy prehral jsem zaznam dal polocii a do dvou hodin jsem mel penize zpet.mam tri kamery /kancelar/venek/dilna/pokud je dobrej internet da se kouknout live na mobilu.cely system me vysel na cca 20000.
Pokial obdrzis spravu o naruseni objektu, tak staci zavolat 158, predstavit sa a povedat, ze si dostal sparvu o naruseni objektu tam a tam, obsluha operacneho strediska, tam musi poslat hliadku 

Kupim elektroinstalaciu na Octu 1U TDI z L&K http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... 846#602846
Re: alarm
Jakou tam mas sestavu? Jde nahravat na ex hdd?jamol píše:zdravim.resil jsem stejnej problem.od alarmu jsem upustil z jednoho prosteho duvodu.co me je platne ze me dojde varovna zprava na mobil o naruseni objektu kdyz to mam do dilny par kilometru.nez dorezis tak te nekdo vybere a je ti alarm prd platny.vyresil jsem to kamerovym systemem/prisel me dokonce levneji nez alarm/a uz jsem slavil prvni uspech.v kancelari me tipek coroval penize z kasy prehral jsem zaznam dal polocii a do dvou hodin jsem mel penize zpet.mam tri kamery /kancelar/venek/dilna/pokud je dobrej internet da se kouknout live na mobilu.cely system me vysel na cca 20000.
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
TDI tech píše:Pokial obdrzis spravu o naruseni objektu, tak staci zavolat 158, predstavit sa a povedat, ze si dostal sparvu o naruseni objektu tam a tam, obsluha operacneho strediska, tam musi poslat hliadku
jen mimo tema stalo se to o cca 10 km vedle chlap videl jak mu zlodejove na zahrade vykradaj kulnu tak nevahal volal policii a rikajim co a jak oni nato ze do pul hodinky by tam nekdo mohl byt ze maj plne vitizeni tak at se zamkne doma a vicka na prijezd policie samozdrejme se rozciloval moc neuspel tak co ho nenapadlo volal jim zpet at uz nejezdi ze je oba zastrelil

TO JE DOBRÝ!!!!!!!!!!codll píše:TDI tech píše:Pokial obdrzis spravu o naruseni objektu, tak staci zavolat 158, predstavit sa a povedat, ze si dostal sparvu o naruseni objektu tam a tam, obsluha operacneho strediska, tam musi poslat hliadku
jen mimo tema stalo se to o cca 10 km vedle chlap videl jak mu zlodejove na zahrade vykradaj kulnu tak nevahal volal policii a rikajim co a jak oni nato ze do pul hodinky by tam nekdo mohl byt ze maj plne vitizeni tak at se zamkne doma a vicka na prijezd policie samozdrejme se rozciloval moc neuspel tak co ho nenapadlo volal jim zpet at uz nejezdi ze je oba zastrelilale policie najednou mela cas a dokonce tri policejni hlidky a rikal neco kolem 7 minut tam byli vsichni a zlodeje chytly

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Známý to má v baráku a dílně, tůhle mu to ukazovalo narušení, ale on nepropadl panice, prohlédl snímače na dveřích a zjistil, že dilatace, kterou dveře /železné/ mají /je tam kontakt/zvětšila vůli proti snímači a byl na rušený okruh..A když to posune a oteplí se , je to zase na nic..Kvůli takovýmhle píčovínám nejezdilo Pendolino a všichni chytráci se tomu smáli..Je to k ničemu, profík se tam dostane a cikán se posere ze psa... 

nepropadat panice...
- lucky.jack
- Přispěvovatel