Problém s o2

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
efošek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Problém s o2

Příspěvek od efošek »

Zdravím !! Potřeboval bych radu ohledně paušálu u O2 operátora mám u nich paušál a byla mi 8.8.2011 automaticky prodloužena smlouva na další dva roky tak jsem si říkal dobře vydržím a vemu si u nic nějaký telefon ale už to prý nejde telefon by mi dali při tom prodloužení smlouvy ale to proběhlo automaticky nic jsem nepodepsal , možná nějaký dopis přišel nejsem si vědom ale nic jsem nepodepsal a ani neodesílal . Proto se chci zeptat existuje nějaká možnost od nich odejít ? a pokud by to šlo kam by jste mi doporučili ? Děkuji za rady (LOL) (wallbash)
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

pokud došlo k prodloužení bez tvého podpisu tak mužeš odejít když budeš chtít. Mno ale já jsem ted po deseti letech odešel od oskara (měl jsem dohodu s oskarem) výhodný taif ale O2 mi nabídla mnohem lepší a měsíčně na dvou tel číslech šetřím 1300kč (u O2 mám za 375kč 500min a víkendy a po 19 hodině zdarma)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě neustále bombardují T-mobile ať jdu do paušálu, já je už téměř posílám doprdele, ať neotravují, že mám radši svobodu, kdy si nabiju, když chci já..,ale minutu mám asi za 9 kč... :(
nepropadat panice...
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

řešil jsem něco podobného s O2 , a bylo mě řečeno že pokud bych s tím nesouhlasil neměl jsem dále platit splátky a ozvat se , tím že jsem dále několik měsíců platil ( platila složenky manželka já jsem to nekontroloval ) berou to jako souhlas
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

Ano zavoláš že chceš skončit a ten měsíc dostaneš výpovědní lhůtu a končíš nebo přecházíš
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě stačila pojištovna, tyhle organizace, jakmile něco podepíšeš, tě berou jako "majetek" a podle toho se chovají..Zapomínají, kdo je tady pán. :o
A co si budeme povídat, zahodíš složenku, oni počkají rok a máš za dveřma pochopy a polepí ti nábytek...
nepropadat panice...
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Mě zmetci volali minulou sobotu v 7:45, že už mi volali několikrát, ale nemohli se dovolat, tak jestli hned nedám souhlas k prodloužení smlouvy týkající se internetu a pevné linky tak bude od nového roku stát měsíčně místo 550kč tak 950kč, říkám smlouva je na matku a operátorka že to nevadím jenom ať potvrdím její rodné číslo. Tak jsem říkal že stejně potřebuju její souhlas, operátorka že tedy zavolá ještě jednou ale už teda naposledy.

No nedalo mi to, volám známé co v týhle organizaci pracuje tak se koukla do pc ( měla sobotní v obchodě ) a říkala že nechápe co plaší, protože smlouva byla uzavřena 13.2 takže do té doby to bohatě stačí potvrdit. Ještě se podívala do historie volání od nich k nám a prej volali jen dneska, takže ta operátorka mi ještě kecala že to zkoušela několikrát, ale marně.

Nechápu... :(
matiz
Přispěvovatel

Příspěvek od matiz »

jsem uplne od zacatku u oskara, neskutecne mne uz serou, neprodlouzili mi retenci, tak jsem nyni z 600 minut na 70. Presel bych ke komukoliv, ale ne za kazdou cenu. Jsemochotny platit z minutu cca 1Kč, nejlepe bez zavazku.

Neporadite nejak jak na to? Nejlip k O2, mam u nich VDSL, maximalni spokojenost. Doby kdy jsem daval litr za telefon jsou nenavratne pryc. Bohuzel tech 70 minut co mam je mi trochu malo...
WeezleR
Přispěvovatel

Příspěvek od WeezleR »

Odejít určitě můžeš... My máme dva telefony dohromady, máme zdarma 10 čísel, pět pouze T-Mobile(300/měsíc) a 5 do jakékoliv sítě(500/měsíc). Teoreticky by šlo pouze 300/měsíc a na 5 čísel volat a sms zdarma(hm) ... T-Mobile to s tímhle vyhrál..
Golf IV
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

U O2 je to tusim reseno tak, ze pokud se neozves v dane dobe (mesic do skonceni smlouvy), tak se smlouva automaticky prodluzuje.

Na nas prisli z Vodafonu, ze konci smlouva a "je potreba prodlouzit". Rekl jsem, ze si to nemuzeme dovolit a co se stane, kdyz neprodlouzime a budeme vyuzivat jejich sluzby a budeme platit ... chvilku mektala a pak rekla, ze to proveri. Volala druhy den, ze to tak muze byt akorat nedostaneme mobilni telefony. Rekl jsem, ze je to prijatelne.

Pravdou je, ze od te doby na nas kaslou a nemame pravo na spravce (osoba urcena pro spravu nasich sluzeb a pozadavku).

Na druhou stranu, muzeme skoncit z mesice na mesic beze slova.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Eric_
Přispěvovatel

Příspěvek od Eric_ »

Moc sa mi nechce veriť že by to bolo dalšie upisovanie na 2 roky bez toho aby som to podpísal (R)

Skús sa ozvať že končíš a nemáš viac záujem o poskytované služby, že končíš a ak budú namietať tak povedz že sa budeš sťažovať na Telekomunikačný úrad, to by malo zabrať.
Inak nič za to nedáš že im najskôr zavoláš mne vždy pomohli a poradili.
Takto som zrušil dve viazanosti na internet od Orangeu a T-Mobilu zhoršil sa signál a net mi bol na nič v mieste bydliska a zrazu som mohol skončiť bez pokuty a bez problémov, treba sa trochu vedieť oháňať, poznať svoje práva nielen povinnosti.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

jakmile někdo volá nic nechci neboť jsem svépravný a co chci si zařídím sám a když už mě sraly po několikáté za týden zavolal jsem operátora a řekl jim že si nepřeji být rušen neboť v práci musím pracovat a ve svém volnu mě to okrádá o drahocený čas který hodlám mrhat jinak než telefonováním a jako dodatek stačí přitvrdit že pokud mě bude někdo jménem T-mobile někdo nadále otravovat že nemám problém přejít k jinému operátorovi kde bude toto otravování předem zakázané
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

Stačí zavolat na operátora, že si přejete zrušit u svého čísla ,,kontaktování za účelem marketingu" a z 90ti % máte klid ;)

Jinak co se týče smlouvy u O2, pokud do konce smlouvy sám neprodloužíš, oni ti nabídnou z pravidla něco méně výhodného, ale již tam nejsi vázán žádnou smlouvou, tudíž můžeš odejít kdykoliv...

Pokud má někdo ještě smlouvu a chtěl by odejít dříve, musí zaplatit 150,- Kč za každý měsíc do konce datumu podepsané smlouvy.
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“