Autorádio
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já nemá s tímhle zkušenost tak můžu jen usuzovat..
O přístroji se skoro nic nepíše Internal memory ..??? win CE jaký?? Další údaje..taky nic...
Takže čínský výrobky (nic proti nim) mají rády problémy s firmware,jestli to má DDR 64 MB tak ti na tom nepoběží rychle novější verze navigací jak je ze zesilovačem a zvukovou kvalitou..to ví čert.
Kup raději značkový rádio co pořádně hraje a separátní navigaci.Na nějaký pitomosti jako je DVB-T nebo DVD se vykašli.
O přístroji se skoro nic nepíše Internal memory ..??? win CE jaký?? Další údaje..taky nic...
Takže čínský výrobky (nic proti nim) mají rády problémy s firmware,jestli to má DDR 64 MB tak ti na tom nepoběží rychle novější verze navigací jak je ze zesilovačem a zvukovou kvalitou..to ví čert.
Kup raději značkový rádio co pořádně hraje a separátní navigaci.Na nějaký pitomosti jako je DVB-T nebo DVD se vykašli.
Co dnes není china?tuner píše:China

Divil by jsi se kolik renomovaných značek zadává výrobu v číně
Příklad:
TV Grundig.Vyrábí to v číně dělník za cca 18,-Kč/h ale nenamontuje se zadní kryt ten se k TV jenom přibalí.Odešle se to do D tam to dělník vybalí a odborně našroubuje zadní kryt k TV.Podle nějakých mezinárodních dohod platí pravidlo že se Made in ... udává podle země kde probíhá finální montáž takže na TV najdeš Made in D

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/2 ... apple.html
Naposledy upravil(a) ROBIG dne 29 led 2012, 23:28, celkem upraveno 1 x.
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Čina už je úplně jinde než si většina myslí, odebírám od jedné firmy z Hong Kongu jedno zařízení a mám nabídku při odběru >1000ks že mi to vyrobí s vlastním potiskem a logem, kvalita je stejná jako u renomovaných značek, protože to samé tam ony také kupují.
Takže se nemusíš bát že je to krám
Takže se nemusíš bát že je to krám

Škoda Octavia II face
Taky nakupuju rád v Asii,a proti číně nemám nic....ale uvědom si že dáš skoro 400 E za zajíce v pytli. Představa že jeden den na konci výrobní linky padá Panasonic a druhý den stejně kvalitní Xoposonic je jen iluze!!Tohle neexistuje!!
jestli ho mermomocí chceš (a to asi opravdu chceš) tak si sežeň někoho kdo ho má a u koho si ho budeš moci poslechnout,ověřit příjmové vlastnosti atd.Nebo si zavolej prodejci ať ti pošlou technické info k přístroji.Takhle bych to nikdy nekoupil!!!
Zeptej se taky nekoho kdo ho má jaký navi software na tom bez problému jede.IGO 8 je fajn,ale já už bych chtěl něco lepšího.A Primo 1.x/2.x mi na mojí čínské navi nejede uplně uspokojivě!!
jestli ho mermomocí chceš (a to asi opravdu chceš) tak si sežeň někoho kdo ho má a u koho si ho budeš moci poslechnout,ověřit příjmové vlastnosti atd.Nebo si zavolej prodejci ať ti pošlou technické info k přístroji.Takhle bych to nikdy nekoupil!!!
Zeptej se taky nekoho kdo ho má jaký navi software na tom bez problému jede.IGO 8 je fajn,ale já už bych chtěl něco lepšího.A Primo 1.x/2.x mi na mojí čínské navi nejede uplně uspokojivě!!
Tak tie príjmové vlastnosti by som ozaj rád vedel, hlavne na to DVB-T ale problém je v tom, že nikoho nepoznám kto to má.
Podľa popisu je tam podpora týchto máp ROUTE66, Smart2go, TOMTOM, IGO, DESTINATOR ale nemám to ako otestovať.
Vedeli by ste mi nikto poradiť nejakú inú alternatívu v približnej cenovej kategórii, ktorá je lepšie odskúšaná?
Momentálne tam má Nexus ale ten mi už pomaly ani neberie CD a to som už dával aj par krát prečistiť.
Za rady vopred ďakujem
Podľa popisu je tam podpora týchto máp ROUTE66, Smart2go, TOMTOM, IGO, DESTINATOR ale nemám to ako otestovať.
Vedeli by ste mi nikto poradiť nejakú inú alternatívu v približnej cenovej kategórii, ktorá je lepšie odskúšaná?
Momentálne tam má Nexus ale ten mi už pomaly ani neberie CD a to som už dával aj par krát prečistiť.
Za rady vopred ďakujem
Ad DVB-T..vidíš co je v příslušenství..je tam taková ta prťavá magnetická anténa.tzn aby jsi měl nějaký příjem budeš jí muset nejlíp vystrčit z okna na střechu.Jinak to pochopitelně závisí na pozici auta.Jestli máš noťas tak si od někoho pujč DVB-T kartu (nejlépe čínskou) a ověř si v autě příjem a tou prťavou anténou. Podle mne je DVB-T u autoradia o ničem.
Ad mapy....to je vidět že prodejce nemá ani páru (nebo nechce mít) o tom co prodává.Mapy výrobci navigací berou většinou od společností Teleatlas nebo Navteq.To že to píše prodejce tak znamená že se na WIN CE dají nainstalovat navigační programy jako TOMTOM,Navigon,Nav´n Go atd.Jenže jak už jsme psal v prvním příspěvku..čert ví jakej to má hardware a jak to pojede.Není nic příjemějšího když přijedeš do města kde to neznáš se spoustou nových objížděk a navigace ti pomalinku 2 minuty přepočítává trasu a ty nevím kam máš jet.
Já ti tu koupi nechci a nemůžu rozmlouvat pač jsem to radio v ruce neměl jen tě upozorňuju co se může stát!!Sám mám taky čínskou navigaci a nic proti ní...klidně si koupím další noname,ale musím vědět do v ní je za HW.
A ještě ad DVD..nejspíš to bude mít odblokovaný obraz při jízdě..varuju tě před tím!!až pojedeš někdy unavenej 4nebo 5 hod po dálnici kde musíš dávat bacha tak pak stačí jen mžik malá chvilka..a už to může být pro tebe chvilka poslední
))
Ad mapy....to je vidět že prodejce nemá ani páru (nebo nechce mít) o tom co prodává.Mapy výrobci navigací berou většinou od společností Teleatlas nebo Navteq.To že to píše prodejce tak znamená že se na WIN CE dají nainstalovat navigační programy jako TOMTOM,Navigon,Nav´n Go atd.Jenže jak už jsme psal v prvním příspěvku..čert ví jakej to má hardware a jak to pojede.Není nic příjemějšího když přijedeš do města kde to neznáš se spoustou nových objížděk a navigace ti pomalinku 2 minuty přepočítává trasu a ty nevím kam máš jet.
Já ti tu koupi nechci a nemůžu rozmlouvat pač jsem to radio v ruce neměl jen tě upozorňuju co se může stát!!Sám mám taky čínskou navigaci a nic proti ní...klidně si koupím další noname,ale musím vědět do v ní je za HW.
A ještě ad DVD..nejspíš to bude mít odblokovaný obraz při jízdě..varuju tě před tím!!až pojedeš někdy unavenej 4nebo 5 hod po dálnici kde musíš dávat bacha tak pak stačí jen mžik malá chvilka..a už to může být pro tebe chvilka poslední

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
neni china jako china neco jinyho je nekvalitni napodobenina kde daji material pri vyrobe co jim padne pod ruku a neco jinyho je znackova elektronika treba od sony nebo lg vyrabena v chine podle presne zadanych kriterii. ja mel z ciny taky dvd s vysouvacim displayem a fungoval 3 dny pak se prestal display vysouvat, za tu dobu se to taky kazdou chvilku kouslo a nic nefungovalo, radio jelo rvalo na cely auto a neslo vypnout, display se strasnym rozlysenim ze se na neho slo divat jen asi z metru, takze 300€ vyhozenejch. Od te doby jsem se zarek ze neznackovou cinu uz nikdy a z netu obzvlast. A nebo jak jsou treba vyrobeny minimotorky, misto kluznych lozisek je kov na kov a to nemluvim o svarech nebo ostrych hranach, z dalky to vypada dobre ale z blizka nebo pri poruse to je katastrofa
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
jj a origo rns se nechá sehnat za velmi podobnou cenu
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
a aké sú vlastne ceny origo? ja som pozeral na Columbus 510 rns a ten som našiel za 800Eur čo je dosť veľa.
a čo vlastne origo vie? vie prehrať divx? aké sú tam mapy?
ja mám ešte ten nexus a na ten napr. nie je mapa slovenska, iba hlavné ťahy, tak to mi veľa nepomôže, to z bratislavy do žiliny trafím aj bez navigácie
a čo vlastne origo vie? vie prehrať divx? aké sú tam mapy?
ja mám ešte ten nexus a na ten napr. nie je mapa slovenska, iba hlavné ťahy, tak to mi veľa nepomôže, to z bratislavy do žiliny trafím aj bez navigácie