PO DRUHÉ VADNÉ TURBO???????

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kornout
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Kornout »

Tak to je dobrá rada, to já bych těch turb měl mít v háji tak 10 do roka. De facto mu zakázali podřazování, předjíždění a rychlé ubrání a přidání plynu. Takže ideální jezdit na volnoběh po dvoře. (LOL)
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
jhonsee
Sběrač informací

Příspěvek od jhonsee »

Byrto píše:mne zacina riadne piskat turbina ale to mi nevadi jedine co mi vadi je piskot od motora ked stojim a vystupim z auta a motor bezi je pocut vzadu za kufrom ked stojim piskot - ked su vedla zvodidla alebo stena tak je to ovela viac pocut akonahle otvorim kapotu alebo dojdem blizsie k motoru tak to neni pocut lebo to ten randal prehlusi je to fakt pocut len za autom alebo zboku, turbo to predpokladam ze na volnobehu na 99% nebude a pochybujem ze aj remen, inak vsetko funguje na 100% spolahlivo aj spotreba je super len ten piskot..
podla mna ten piskot ti ide z vyfuku a je to turbo
mne to robi tiez mam tam sportovy vyfuk
VW Vento 1.9TDi
EX Ford Fiesta XR2i
EX Volvo S70 2,5
EX Seat Ibiza 1,9 tdi 66kw+chip
EX R5 GT Turbo
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Byrto píše:mne zacina riadne piskat turbina ale to mi nevadi jedine co mi vadi je piskot od motora ked stojim a vystupim z auta a motor bezi je pocut vzadu za kufrom ked stojim piskot - ked su vedla zvodidla alebo stena tak je to ovela viac pocut akonahle otvorim kapotu alebo dojdem blizsie k motoru tak to neni pocut lebo to ten randal prehlusi je to fakt pocut len za autom alebo zboku, turbo to predpokladam ze na volnobehu na 99% nebude a pochybujem ze aj remen, inak vsetko funguje na 100% spolahlivo aj spotreba je super len ten piskot..
Spíš bych řekl že to bude čerpadlo nafty v nádrži... To samé mi dělal benzinovej Ford...
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
TURBO
Sběrač informací

Příspěvek od TURBO »

Tak kámoš už jezdí s novým turbem , předtím jezdil dravě a ted nechce jezdit nad 3000 ot !!!!! :? Já to tahám kolem 4000ot . No a ted nevím jestli mi turbo neklekne (LOL) , co jezdíte sprinty tak tomu dávate pokouřit pořádně, a co teda na to vaše turba???A jak jezdíte vy????? DÍK ZA ODPOVĚDI
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Jezdit do 3000ot není nutné. .. to si spíš koleduje o zatuhnuté lopatky.

Takže, asi jsi nenapsal, co tomu turbu konkrétně bylo. Teď má nové nebo vyčištěné?

A má to chipované?
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
TURBO
Sběrač informací

Příspěvek od TURBO »

Jak jsem předtím psal tak mu měnili ve škodovce nové turbo a asi po 6 měsících (psal jsem předtím po 3 měsících ale bylo to po 6 měsících) mu začlo blbnout tak na tom dělali a nic nevyřešili a tak mu dali ted další turbo a bylo mu naznačeno že jsou turba háklivá na rychlý výkyv otáček při malých rychlostech. A to auto nemá moc najeto myslím kolem 60000km ale to bych musel ověřit .
Aktivista

Příspěvek od avatar »

no ja sem mel podobnej problem s turbem moc sem za nej netahal a zacalo protikat vyresil sem to tak ze sem koupil original a zatim dobre.... ale moc za to netaham radej. Budu delat jeste logy pac mi to nejak kouri asi cip spatne udelanej

to ressha za kolik delas cipy mel bych tma mejt nejakej 180hp jenze mi to tetka nejak huli a nelibi se mito tka jeslti to dvas i dolu v originale to bylo 150hp. No jeste udelam logy jestli nemam diru v sani ale kontroloval sem to nic ssem nenasel
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“