ČR podepsala protipirátskou dohodu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ČR podepsala protipirátskou dohodu
Nedokazu si predstavit ty jatka na hranicich ( Co najde celník v notebooku - posledni odstavec)
http://datarama.aktualne.centrum.cz/cla ... =centrumHP
http://datarama.aktualne.centrum.cz/cla ... =centrumHP
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
Já četl různá pojednání o tomto problému, ale moc mu nerozumím..Stáhnout si cokoliv zadarmo je sice žůžo, ale jak k tomu přijde třeba výrobce filmu nebo majitel kina, když na to budou čumět všichni doma na svém domácím kinu..? A na druhou stranu když si vzpomenu a jsem expert /hacker/ udělám v tom bordel , spadnou počítače, lidé přijdou o prachy a mám z toho ještě prdel..? Možná bych ho mohl střelit do hlavy a taky z toho mít prdel, nebo to už není ono..? 

nepropadat panice...
když děláš rukama, chce po tobě každej prvotřídní kvalitu nebo by hned každej reklamoval, ale vrátí ti ten výrobce filmu nebo majitel kina peníze, když film ani nedokoukáš z důvodu, že je to totální hovadina? v podstatě nekvalitní produkt, na to se tady trochu zapomíná, 90% filmů jsou naprostý koniny, potom se jako spotřebitel můžeš cítit taky podvedenej, jako když si koupíš nějakou věc a ona nefunguje i toto může být tak trochu pohled na věc
Samozřejmě může, ale i film stojí peníze práci a čas.Někdo je z toho nadšen, jiný otráven, proto jsou recenze a určité riziko, že to je hovadina. Zkus si dát opravit počítač a pak řekni, že to platit nebudeš, že se ti to nelíbí...Dáš auto do servisu, platíš v pokladně, kde má každý vocas cedulku na tričku a s autem ujedeš 2 kilometry, auto lehne, ale předem musíš zaplatit..Možná by stálo za to, koupit si rohlík a říct, že ho zaplatíš až potom, co ho sníš..A určitě pak bude tvrdej...Je to prostě výrobek, jako každý jiný.. 

nepropadat panice...
nevím jak vy kluci, ale já souhlasím s Humlem, kolikrát koukám na film a po půl hodině ho pošlu k šípku, viz 2012 nebo jak se to jmenuje, x minut mluví píčoviny o nějaké pyramidě, no katastrofa
, možná bych to schválil, ale ten film by musel projít pod rukama odborných kritiků, kteří by upozornili na nedostatky, chápu, že je to byznys, ale pokud se to nevydaří, je to jako s podnikáním, povede se....jsi ve vatě, nepovede se, jsi v háji......proč by nekdo měl platit za nějakou nepovedenou hovadinu?Navíc by se musela odlišit cena, není stát jako stát, všude mají spotřebitelé jinou kupní sílu, navíc nevím jak by se dokazovalo, že sis film stáhl v rámci zákona 

Berloš multispace 2009, 1.6 HDi, 75 poníků
ale já přeci netvrdím, že zaplatit nemáš předem než se na to podíváš, ale zkus ho jít reklamovat a chtít peníze zpětjericho-3 píše:Samozřejmě může, ale i film stojí peníze práci a čas.Někdo je z toho nadšen, jiný otráven, proto jsou recenze a určité riziko, že to je hovadina. Zkus si dát opravit počítač a pak řekni, že to platit nebudeš, že se ti to nelíbí...Dáš auto do servisu, platíš v pokladně, kde má každý vocas cedulku na tričku a s autem ujedeš 2 kilometry, auto lehne, ale předem musíš zaplatit..Možná by stálo za to, koupit si rohlík a říct, že ho zaplatíš až potom, co ho sníš..A určitě pak bude tvrdej...Je to prostě výrobek, jako každý jiný..
v žádné případě nejsou !!!Vali píše:ANONYMOUS sou uz minulosti...
to co se nám právě naskýtá je šifrovaná cenzura internetu !!
jedná se tu o presupci neviny , svobodu slova a o celkové minění
jedná se o návrat do dob totalitního režimu
"jenom proto že by mohlo, tak to dělá !"
protože by mohlo tohle forum porušovat autorskej zákon tak ho zablokujem, dokud se to neprošetří jestli vůbec ho porušuje.
uvědomte si že internet je jediný medium který je bez cenzury
a ve kterym si člověk dokáže pravdu dohledat sám
o tuto možnost chcete opravdu přijit ?????
"hnutí" anonymous je rázným příkladem fungujicí anarchie
o které všichni tvrdí že nemůže fungovat , přitom již existuje .
neorganizovaná skupina lidí bez jakehokoliv náznaku hierarchie
s funkčností celku !
pokud je chcete podpořit tak existuje pouze jediná volba
nemluvit a nekonat tak že nejsem , ale konat a tvrdit že jsem ,
pouze tak se dosáhne výsledku že muže být teoreticky každý
čož utvrzuje presupci neviny "dokud mi nedokážete tak nejsem"
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Huml - a jak si kupuji knihu..? Přečtu si recenze, pak jdu do prodejny, prolistuji ji, ale přečíst si kus nemám čas, tak to risknu a koupím ji..Pak se do ní začtu a zjistím, že je to kravina , ale co naplat, vrátit ji nemohu..Tak je to se vším, nejde napřed požitek zkonzumovat a pak chtít vrátit vstupné..Třeba v bordelu, jdeš tam a máš "zakalené" oči, ale po "výkonu" máš už uplně jiný názor a jasný hled... 

nepropadat panice...
je jasný, je to složitý a i rozhodnutí o tom jakou má dílo úroveň je hodně subjektivní, ale kdyby něco podobnýho platilo, byl by to jistej metr na to páchat některý hrůzy a hold budou muset snížit hercům gáže, dneska totiž ani pro mě celkem solidní herec není zárukou slušnýho filmu a to já nejsem nijak filmově náročnej, skouknu kdejakou blbost, ale co se točí poslední dobu....škoda mluvit
Jako představa, že mi na hranicích budou prohledávat notebook a hledat v něm bůh ví co mi přijde jako hodně velký zásah do osobní svobody.. to nemá obdoby..anonymous na to upozornili a za to jim patří veliký dík..nebýt jich tak si toho nikdo nevšimne a dohoda by hezky potichoučku prošla a my bysme se pak nestačili divit co by se začalo dít.
VW Golf IV PD 96kW, 6ti kvaltik:) Powered by Reesha:o) Ale ukradli mi ho..