Odesla mi prevodovka na Octavii I 96 kw potrebuju radu :)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odesla mi prevodovka na Octavii I 96 kw potrebuju radu :)
Kamosovi se doma vali jedna prevodovka, ale s fabie rs. ale uz sem neco zaslech, ze fabia ma jine prevody nez octavia 96kw. Jinej drzak prevodovky a asi jinak nahon na tachometr.
-
- Nováček
Jak mám vědět že to není nějaký bastl.
No zhoď to zadní cěrné víčko z převodovky, budeš tam mít velkou axiální vůli. Změř chod té hřídele a vymez ji zakoupenou vymezovací podložkou tloušťky co jsi naměřil popř. o malinko menší a budeš mít pravděpodobně po problému za cenu 100koruny. Mrkni do etky na ty podložky a nákresy ať pochopíš co myslím.
No zhoď to zadní cěrné víčko z převodovky, budeš tam mít velkou axiální vůli. Změř chod té hřídele a vymez ji zakoupenou vymezovací podložkou tloušťky co jsi naměřil popř. o malinko menší a budeš mít pravděpodobně po problému za cenu 100koruny. Mrkni do etky na ty podložky a nákresy ať pochopíš co myslím.
Už včera bylo pozdě..
spíš jde o to, jestli má skříň s plastovým víčkem. Myslím že skříně z roku 03 a 04 konkrétně ERF co byly v ASZ OI víčka neměly. Ale jistý si nejsem na 100%
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Nováček
Vsem dekuju za odpovedi a rady.. Nasel sem si na strankach Sixta co se zabyva prevodovkami, ze tuhle zavadu ovravuji v hodnote 8500kc.. Tak se budu informovat primo tam a uvidim. http://www.prevodovky-sixta.cz/vase-nejcastejsi-otazky
[quote="nogis"]lepšího těžko seženeš
[/quote
Asi tak ale každej má náký mouchy a mě udělal dvě na jedné rozvodovce, ale co už............

Asi tak ale každej má náký mouchy a mě udělal dvě na jedné rozvodovce, ale co už............
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
live69 píše:Jj, mně ložisko taky opravil (dal nový pouzdro do skříně 8500,-bez DPH), ale při zařazování, zrychlování nebo zpomalování při 5. rychl. stupni hučí pořád a zhoršuje se to.. Škoda, že mi neřekl, že jen samotné zapouzdření ložiska nemusí vyřešit problém s hučením.. Prý by to zpravilo dalších asi 12tis (jen materiál)..nogis píše:lepšího těžko seženeš[/quote
passat 2.0 tdi, BMP, přev. HDV, 2006/02
Tak si to dejte třeba k p. Šipošovi do Prahy. Oprava mě stála 22tis. a vzhledem ke konstrukční chybě převodovky a výměně poškozených dílů za identické nové to problém opět pouze oddálilo, nikoliv vyřešilo. Řešení p. Sixty je jednoznačně lepší, nemluvě o financích. 

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
-
- Nováček