ČKP po několika letech

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

To je to, co na ně může platit..Pro toho, kdo vymáhá prachy je nejhorší, když má platit prachy sám...
nepropadat panice...
sikin1987
Aktivista

Příspěvek od sikin1987 »

ja mam z toho takove stresy. odeslal sem jim smlouvu a Tp pres ten formular na netu a je to tam dano jasne od dky sem majitel,ale bojimse co bude kdyz oni nenajdou byvaleho majitele na uvedene adrese at se mi to nevraci a to hlavne u druheho auta co sme tady nedavno resil. ten podvodnik,totiz uvadel 3 ruzne adresy a nevim jak se k tomu pak CKP postavi. ted nebudu moc dalsi 3 roky v klidu spat,protoze fakt nevim co se bude dit a vse to je kvuli ldiem co vas podvedou a lzou,ze je auto pojisteny.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

nepochopim z čeho máš stresy ? tak snad říkáš,že máš všechno dle zákona tak jak se to má dělat,tak nevim proč by jsi měl být ve stresu ? za někoho druhýho kdo to před tebou neplatil ? to ti snad může bejt jedno jestli ho pojišťovna najde nebo ne ...
sikin1987
Aktivista

Příspěvek od sikin1987 »

tak ja budu kvuli tomu,ze oni neplatili platit taky,protoze mi rekli,ze to je pojisteny a ast si vklidu vyridim povinko a ja to prvni auto pojistil az za 6 dni a to druhe s kterym bude jeste vetsi pruser az za 10 dni. za obe to musim kvuli podvodnikum co mi dali jakoze funkcni zelenou kartu doplatit i dkyz zbytek budou vymahat po nich. a bojism se protoze spravne melo prito vymahani tou co auto vlastnil v te dobe ja nechapu jak se dostali ke me kdyz v uvedenem obdobi sem nikdy nefiguroval to je mi zahada.taky muze dojit k soudu,protoze on mohl schvalne zfalsovat smlouvu,ze sem byl ja majitelem .
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
OndraTDI...
Přispěvovatel

Příspěvek od OndraTDI... »

komu neni rady ,tomu neni pomoci...
blacklight
Přispěvovatel

Příspěvek od blacklight »

Promiňte za OT...

Já jen nedokážu pochopit, jak po mně někdo může chtít prachy za nepojištěné auto. Pokud tím autem něco udělám tak to přece stejně zaplatím já. Jsou nástroje jak z člověka ty peníze dostat.
Kdo vůbec vytvořil tu ČKP a co to je za orgán že řeší tady toto. Jak vůbec vymysleli tu výši pokut... jakým právem... mě to hlava nebere.

Pokud bych s nima měl řešit takové hovna, tak bych asi vyfotil auto na zvedáku, pod něj nalil kaluž vody jakože to je olej a napsal že to nejezdilo.(případně sundat kola a nějak tam naaranžovat vyškubané kabely). Nebo si nechal vystavit fiktivní fakturu, že to auto bylo na prohlídce v servisu, protože se ověřovala jeho bezpečnost a týden se dělala důkladná kontrola... nebo já nevím ale když oni po člověku jdou kvůli takovým blbostem.

Pochopil bych mastné pokuty a penále, kdyby s tím autem člověk něco provedl ale toto... Lidi třeba chodí do práce, nemají doma internet nebo cokoliv a nemůžou se posrat aby ten den auto stihli pojistit. (wallbash)
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
JENDA T4
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

kupuju totálky přez pojištovny a musel jsem platit taky.
mněl jsem prodlení mezi podpisem smlouvy a dnem vyzvednutí odhlášeného tp na poště,takže cca týden a platil jsem cca 1-2tis za auto.
pokud to je nepojízdné a nechceš platit ručení máš to dát do depozitu.
taková je dnes zkurvená doba :(
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

blacklight píše:Promiňte za OT...

Já jen nedokážu pochopit, jak po mně někdo může chtít prachy za nepojištěné auto. Pokud tím autem něco udělám tak to přece stejně zaplatím já. Jsou nástroje jak z člověka ty peníze dostat.
Kdo vůbec vytvořil tu ČKP a co to je za orgán že řeší tady toto. Jak vůbec vymysleli tu výši pokut... jakým právem... mě to hlava nebere.

Pokud bych s nima měl řešit takové hovna, tak bych asi vyfotil auto na zvedáku, pod něj nalil kaluž vody jakože to je olej a napsal že to nejezdilo.(případně sundat kola a nějak tam naaranžovat vyškubané kabely). Nebo si nechal vystavit fiktivní fakturu, že to auto bylo na prohlídce v servisu, protože se ověřovala jeho bezpečnost a týden se dělala důkladná kontrola... nebo já nevím ale když oni po člověku jdou kvůli takovým blbostem.

Pochopil bych mastné pokuty a penále, kdyby s tím autem člověk něco provedl ale toto... Lidi třeba chodí do práce, nemají doma internet nebo cokoliv a nemůžou se posrat aby ten den auto stihli pojistit. (wallbash)
Jejich nadřízený orgán je ČNB a tuhle zlodějnu maj posvěcenou zákonem, pak se nemůžem divit, že jim podnikání šlape...
tdiracing
Nováček

Právní zastoupení proti České kanceláři pojistitelů

Příspěvek od tdiracing »

Přišla vám výzva od České kanceláře pojistitelů o zaplacení příspěvku nepojištěných?Přesto že vaše auto je nepojízdné,rozebrané,neúplné a je zaparkováno na soukromém pozemku a ČKP a nebo již inkasní společnost od vás vyžaduje zaplacení příspěvku nepojištěných,vyhrožují soudy a exekucemi?Pomůžeme vám,zastoupíme vás v jednání s ČKP nebo inkasní společností a celý problém vyřešíme.A to vše zdarma,veškeré náklady s tím spojené uhradí protistrana.Napište nám na autoporadna@centrum.cz nebo volejte 777064493
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“