Chtel bych znat vas nazor na tuto vecicku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chtel bych znat vas nazor na tuto vecicku
http://www.ultimateracing.cz/p_info/378 ... 9tdi-81kw/
Sniper 1,9TDi 81KW
Kód produktu: snip002
Určeno pro všechny motory Audi, Seat, Škoda, VW, Ford Galaxy s tímto obsahem
3499,- vč. DPH
neni to nahodou neco jako powerbox?
Sniper 1,9TDi 81KW
Kód produktu: snip002
Určeno pro všechny motory Audi, Seat, Škoda, VW, Ford Galaxy s tímto obsahem
3499,- vč. DPH
neni to nahodou neco jako powerbox?
-
- Aktivista
chop se pajky,ale na plinuli jezdeni nedoporucuji a vaha cpals to mne a byo to pro ciziho proto jsem potreboval neco co trochu vypada(to sem tam,ale take hned psal),proste uz jednou pochop,ze nektery lidi proste radi zaplati za neco co vypada a jinak tak pred 7 lety to byl hyt dnes jiz jsou bezpecnejsi cesty
A este jeden za 10 http://www.obluda.de/tuning10cent.html 

ahatomáš karbus píše:chop se pajky,ale na plinuli jezdeni nedoporucuji a vaha cpals to mne a byo to pro ciziho proto jsem potreboval neco co trochu vypada(to sem tam,ale take hned psal),proste uz jednou pochop,ze nektery lidi proste radi zaplati za neco co vypada a jinak tak pred 7 lety to byl hyt dnes jiz jsou bezpecnejsi cesty

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
sice to hezky vypada ale v realu to funguje daleko huž než když si to vyrobíš třebas s potenciometrem a vše je jen uvnitř auta pěkne schováno a ne jako takle krabička kterou musíš umístit v motorovém prostorutomáš karbus píše:chop se pajky,ale na plinuli jezdeni nedoporucuji a vaha cpals to mne a byo to pro ciziho proto jsem potreboval neco co trochu vypada(to sem tam,ale take hned psal),proste uz jednou pochop,ze nektery lidi proste radi zaplati za neco co vypada a jinak tak pred 7 lety to byl hyt dnes jiz jsou bezpecnejsi cesty
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
-
- Aktivista