před 3 roky za noc a den v Červenohorským sedle v Jeseníkách...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladiku, ty brutalisto..... odhrnacou lopatou na svoju Octu..... pekne metlickou treba Inak ako tak cumim z okna tak moja je teraz po 2 dnoch snezenia na tom cca. podobne...
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
jedinej jsem byl vychcanej a stál čumákem ven ty to byly v řadě na tom byly nejhůř po tom co projela rolba
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:před 3 roky za noc a den v Červenohorským sedle v Jeseníkách...
I like you ..................... palec nahoru
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Ladas se s tou lopatou moc nekamarádí , připominá mi kámoše kterej likvidoval jedno ho..ínko po pitce před chatou...
jak jsem byl ještě naprdnutej tak sem se fakt zasmál
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
timhle ne , bylo by hned asi po ...zmrzlej sníh a prohrnutej udusanej , spadenej ze sřechy a pod.
ale zase ta lopata nemá to postraní vedení takže s tim občas zápasíš
díkybohu už sem dlouho nic neházel
Globalní oteplování budíž posvěceno
uhelka je věčná
ted je v u nás tak 40 cm a tady v praze se houmlesáci opalujou