Olej+ filtr
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Olej+ filtr
5ks..vše nové!! Castrol magnatec diesel 10W40 4L +filtr olej UFI 899,- (OI 66kw,81kw,74kw,96kw, passat,golf atd...)
5x 0W30
5x5W30
5x5W40
5x 0W30
5x5W30
5x5W40
Naposledy upravil(a) aukro0 dne 19 úno 2012, 08:23, celkem upraveno 2 x.
Olej+ filtr
mam i jiný castrol neboj!!!
určitě se nebojí, ale leknout by se mohli ti, kteří tomu až tak nerozumí a do pd (74, 96kw dle inzerátu) si dají 10w-40. proto by nebylo od věci přiřazovat věci k sobě jak mají být, když máš i jiné.
..jinak by nebylo napřed od věci (když jsi tu nový) přečíst si aspoň přečíst pravidla (a dodržovat je) než dělat "!!!" dlouholetým členům.
..jinak by nebylo napřed od věci (když jsi tu nový) přečíst si aspoň přečíst pravidla (a dodržovat je) než dělat "!!!" dlouholetým členům.
Olej+ filtr
tak takové chytráky mám nejraději,přečetli si knížku o motoru ví H..... a S...... se do čeho nemaj,každý normální napíše do čeho to chce a to mu já dám,toto je pouze příklad co je tam napsáno,jinak já osobně jezdím na 10W40 v PD,pro motor který už má více najeto je to lepší,mam 350tis. najeto a vačka bez sebemenšího poškození,jinak spousta chytráků kteří jezdí na servis a stojí si na svém že jim řekli v automobilce že tam mají dávat syntetiku a eště long,měnit po 25tis.??? nesmysl,možné pouze u motoru tak do 100tis.km,každou chvilku přijede někdo s omletou vačkou protože mění olej podle automobilky... ale je to každého věc,mile rád bez řečí mu prodám to co chce...
-
octavia.TDI
- Přispěvovatel
Olej+ filtr
octavia.TDI píše:koukám že se sem přis.al dalsi chytrák... jinak ze jezdis v PD na 10w40 vypravej nekomu jinymu
chytrák jsi ty kolik jsi postavil motorů?? že tu komentuješ něco co se tě ani netýká!!! vymýšlet si nic nemusím je to tak,hlavně jestli umíš číst tak jsem psal že to nikomu nenutim že dám každýmu co chce!!!!!!

-
octavia.TDI
- Přispěvovatel