takhle to má fungovat

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
titan0306
Aktivista
Odpovědi: 0

takhle to má fungovat

Příspěvek od titan0306 »

Tel:776005385 Nový Bor
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Jde jim to pěkně od ruky, na to, že je silnice třípruhová a ještě do zatáčky tam skáčou celkem svižně :)
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

Tomas.cz píše:Jde jim to pěkně od ruky, na to, že je silnice třípruhová a ještě do zatáčky tam skáčou celkem svižně :)
Bodejt by neskakaly (LOL)
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jak "takhle to ma fungovat"? Ve smyslu, ze kazdy ridic luxusneji vypadajiciho auta bude automaticky zkasnut a lidi s vrakama mohou jezdit jak chteji? Kdyztak me oprav ale jaky udelali prestupek, nebo cim jinym, nezli provozovanim luxusnejsiho auta se nominovali na "dobrovolne" darce pop/uplatku?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

vždycky je tu možnost se tam přestěhovat a užívat si kvalitní buzerace
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Mně swe líbí jak se na ně ten borec s X6 z vysoka vysral a v klidu pokračoval dál :)
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Forest píše:Jak "takhle to ma fungovat"? Ve smyslu, ze kazdy ridic luxusneji vypadajiciho auta bude automaticky zkasnut a lidi s vrakama mohou jezdit jak chteji? Kdyztak me oprav ale jaky udelali prestupek, nebo cim jinym, nezli provozovanim luxusnejsiho auta se nominovali na "dobrovolne" darce pop/uplatku?
Takhle, protože po něm švihne prachy a jede.
U nás tě zastaví 20min. to trvá něž něco zjistí a pak chce stejně prachy.
Když tě zastaví pro rychlost tak asi proto, že spěcháš takže to, že tam stojíš je horší než nějaká pokuta.
Tel:776005385 Nový Bor
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jenze co jsem slysel, tak system v zemich byvaleho SSSR to funguje systemem, kdy vybrane penize jdou urednikum, policistum a jejich nadrizenym (do rozpoctu zeme se dostava minimum) a paradoxne i mafii. Takze cely system pozbyva dle meho smyslu.

Pravdou je, ze u nas je to opravdu zdlouhave a mnohdy si ani policajti neumeji (zde vyvstava otazka co opravdu umeji) o ten uplatek rict. Kolega od kamarada, ktery je zubarem vypravel, ze jel k zasahu (je take doktor) a protoze je soukromy lekar, tak zadny majacek nema. Rikal, ze trvalo pres 12 minut, nezli si rekli o uplatek - do te doby furt jen sacovali auto atd.

Paradoxem vseho bylo, ze ho chytli v tom Passatu R36 a prestoze nekde bylo receno, ze se vse sleduje a ihned odesila na centralu, tak oni zaznam vymazali. ... jinymi slovy, slova Goerge Orwella z Farmy zvirat: "...vsechna zvirata jsou si rovna, ale nektera jsou si rovnejsi" + "kdyz se chce, vsechno jde" :roll:

Me treba na tech hlidkach nehorazne sere to, ze jim jen to overovani trva tak dlouho a clovek jim toho musi predkladat kotel. Kua fix, to by byl takovej problem udelat jednu kartu / chip? A nebo kdyz uz, tak tisknout na OP, ŘP, MTP, zelene karty a profesaky carove kody s tim, ze oni by meli ctecky? Me dokaze rozesmat, jak tam jeden hlaskuje data a druhej to dvema prstama tuka do pocitace. Pak to jeste overuji pres vysilacku atd. Proste vysmech 20. natoz 21. století!
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
TK
Přispěvovatel

Příspěvek od TK »

Forest píše:Jenze co jsem slysel, tak system v zemich byvaleho SSSR to funguje systemem, kdy vybrane penize jdou urednikum, policistum a jejich nadrizenym (do rozpoctu zeme se dostava minimum) a paradoxne i mafii. Takze cely system pozbyva dle meho smyslu.

Pravdou je, ze u nas je to opravdu zdlouhave a mnohdy si ani policajti neumeji (zde vyvstava otazka co opravdu umeji) o ten uplatek rict. Kolega od kamarada, ktery je zubarem vypravel, ze jel k zasahu (je take doktor) a protoze je soukromy lekar, tak zadny majacek nema. Rikal, ze trvalo pres 12 minut, nezli si rekli o uplatek - do te doby furt jen sacovali auto atd.

Paradoxem vseho bylo, ze ho chytli v tom Passatu R36 a prestoze nekde bylo receno, ze se vse sleduje a ihned odesila na centralu, tak oni zaznam vymazali. ... jinymi slovy, slova Goerge Orwella z Farmy zvirat: "...vsechna zvirata jsou si rovna, ale nektera jsou si rovnejsi" + "kdyz se chce, vsechno jde" :roll:

Me treba na tech hlidkach nehorazne sere to, ze jim jen to overovani trva tak dlouho a clovek jim toho musi predkladat kotel. Kua fix, to by byl takovej problem udelat jednu kartu / chip? A nebo kdyz uz, tak tisknout na OP, ŘP, MTP, zelene karty a profesaky carove kody s tim, ze oni by meli ctecky? Me dokaze rozesmat, jak tam jeden hlaskuje data a druhej to dvema prstama tuka do pocitace. Pak to jeste overuji pres vysilacku atd. Proste vysmech 20. natoz 21. století!
Mě třeba víc se.. pomyšlení, že nejaký zm.d jezdí jako hovado jen proto, že ví, že to vždy zaplatí a může mi zabít dítě, které se mi vrací ze školy. Ty fízli bych pozavíral a sebral jim všechen majetek pro výstrahu.
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

Forest píše: Paradoxem vseho bylo, ze ho chytli v tom Passatu R36 a prestoze nekde bylo receno, ze se vse sleduje a ihned odesila na centralu, tak oni zaznam vymazali. ... jinymi slovy, slova Goerge Orwella z Farmy zvirat: "...vsechna zvirata jsou si rovna, ale nektera jsou si rovnejsi" + "kdyz se chce, vsechno jde" :roll:

Než vypustíš blábol typu "kamarád povídal" ověř si fakta....smazat to není možné. Jinak věř mi že to zdržování nesere jen tebe jako řidiče, ale i tu hlídku...nebo myslíš že se v pohledu na kyselej ksycht někdo vyžívá (rofl)

Asi nesleduješ dění kolem sebe, víš jak to dopadlo s naší nejslavnější "pražskou" chipovou kartou...tak si představ jak by dopadla zakázka na digitalizaci dokladů.... ;)

Ono je lehký vypouštět si páru na fóru, nebo u piva, když to člověk nevidí z druhé strany....a že bych to každýmu rádoby kritikovi přál (crazy)

TK: nevím jak v Rusku...ale u nás zm.d o kterym ty píšeš ani neřeší nějakej rest od PČR, protože si to klidně zaplatí vejš, nebo zákon jednoduše obejde....je pak otázka, kde je asi chyba?
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Premyslim, zda mel ten clovek, ktery nam to rikal nejakou potrebu se zviditelnit - bohatej, uspesnej, dle zen pohlednej, dle poctu deti plodnej. Nemluvime tu o nejakem slintovi u piva co zmoula stovku v kapse. Rekl jsem "vymazali", nicmene nevim, co vse se pod tim da predstavit - proste a jednoduse, uplatek a jel dal. Jak si to vyresili interne netusim, ale soude dle toho, ze stale ridi a po dalnici mel jet udajne bohate pres 200 si rikam, ze tam asi nejaka "skulinka" musi byt. Ty ses jednim ze clenu osazenstva, ktere pouziva toho Passata ze muzes 100% rict, ze to nejde?

Co se te karty tyce, tak vim a kdyz jsem to psal, tak jsem na to presne myslel. Jde o to, ze ta karta byla jen tunel, nicmene pokud by byla vule to resit za ucelem vyreseni, nebyl by problem technickeho razu.

A po kyselejch ksichtech mi nic neni, kazdy ma neco. Zubar musi cuchat smrad z necistenejch zubu, hovnometar lejna, automechanik smrad ze spalin, pravnik se potykat se lharema - kazdy ma sve uskali a kdyby kazda jednotliva prace byla tak lehka, vykonaval by ji kazdej. Jde jen o pravomoce a tech ma PCR dostatek, zatimco omezeni az tolik ne. A jinak ano, verim tomu, ze existuji individua, ktera se v pohledu na kysely ksicht vyzivaji - demonstrace moci a systemem pridelenych prav muze z nejednoho ublizenyho chudacka udelat "velkyho mistra". Zvlast, kdyz si clovek uvedomi, jak dokazi cloveka otravovat jen proto, ze nic nenasli a prodluzovat to ... nerikam vzdy, ale nelze s jistotou tvrdit, ze tomu tak v mnohych pripadech neni.

A kdyz uz jsme u toho, tak je to to same jako jednotny informacni system statni spravy - proc kua musim dodavat jednomu uradu zastupujiciho statni spravu podklady z jineho uradu statni spravy?! Protoze nevhodnej decentralizovanej informacni system. Bohate by stacil jeden IS, ktery by byl schopen determinovat prava a moznosti jednotlivych uzivatelu tak, aby mohli ziskat informace dostupne jen pro potreby vykonu sve prace.

jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Země , kde zítra znamená včera, má svoje specifika která my i přes všechny výhrady, které máme u nás nepochopíme..Mě by tam nikdo nedostal...tam je možné úplně všechno...Je to stejné, jako když nějaká pitomá káča se nechá ojet od ARABA , pak porodí a i přes všechny informace, jak to tam chodí, jede ukázat dětátko svému tatínkovi a jeho rodině...Pak v televizi řve, co jí všechno provedli a dítě odebrali..Nemůžeme posuzovat okolní svět našimi , pro nás běžnými hodnotami..Jsou bariéry, které lze velice obtížně překonat.., jsem rád, že jsem za nimi.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“