kango
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kango
Mam kango rok vyroby 2003. Auto mi nejde nastartovat cez diagnostiku som zistil ze je immo zablokovane. Ma clipko tak kluc by som vedel nakodovat ale neviem pristupovy kod. Viete mi niekto poradit ako sa knemu mozem dost pripradne ako sa da zistit.
Dakujem
Dakujem
Jen taková noticka. Nemohl jsem tenhle stroj nastartovat také z tohoto důvodu, ale tam se kontrolka imma vůbec nerozsvítila..Kdybych s tím nepřijel, propadl bych panice..Ale byl mráz , horší startér a motor točil pomaleji...Tak jsem zapnul baterku, asi za hodinku to zkusil , kontrolka se rozsvítila/immo zhaslo/ a motor naskočil..Patrně musí být napětí v síti na určíté úrovni... 
nepropadat panice...
Zbernice CAN a nie CAM, skús priamo osloviť člena Okura.pozotr píše:vybral som jednotku a upravyl som eeprom programom na repair ecu. Ale teraz mam este jeden problem zistil som ze mi treba emmulator ale ked som hladal na nete tak mi vsade len ponuklo renault emulator bez cam. a ja mam cam zbernicu. Viete mi poradit co teraz dalej dakujem
Immo by ti svietit malo ked sa rozladi kluc, musi blikat. Tebe podla mna odsiel skor uch koli podpatiu. Ja riesim tirez tiez 1,4 a riesia to viacery. Neviem ci koli zime, ale asi jedine preto. Podpatia a j... ho. Mne kontrolka blika v kuse po zapnuti zapalovania a nefunguje central cez ovladac, ale vnutrone ovl. funguje. Bol som v renaulte a tam mi povedali, ze novy kluc 120e, cize bude immo offjericho-3 píše:Mě bylo trošku divné, že ten chlap má 2 klíče, jede to na oba, centrál mu klíče neovládají, vždy jsem byl zvyklý u Renaulta, zamknout odemknout nebo namířit klíč na přijímač a jel jsem , až teď mne to zarazilo, co se stalo. Je to 1,4 i. starý sráč.