kango

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pozotr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

kango

Příspěvek od pozotr »

Mam kango rok vyroby 2003. Auto mi nejde nastartovat cez diagnostiku som zistil ze je immo zablokovane. Ma clipko tak kluc by som vedel nakodovat ale neviem pristupovy kod. Viete mi niekto poradit ako sa knemu mozem dost pripradne ako sa da zistit.
Dakujem
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jen taková noticka. Nemohl jsem tenhle stroj nastartovat také z tohoto důvodu, ale tam se kontrolka imma vůbec nerozsvítila..Kdybych s tím nepřijel, propadl bych panice..Ale byl mráz , horší startér a motor točil pomaleji...Tak jsem zapnul baterku, asi za hodinku to zkusil , kontrolka se rozsvítila/immo zhaslo/ a motor naskočil..Patrně musí být napětí v síti na určíté úrovni... :)
nepropadat panice...
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

myslím že u tohoto vozu je problém s přepínáním konfigurace v uch modulu kdy se to samo přepíná na jiné imo udajně se to stává při malém napětí ale většinou se to v zimě opakuje a pak jedině imo of
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Momentalne riesim to iste, o aky objem ide.
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

Kangoo se nepřepíná ,většinou lehne klíč ale může to zazlobit i s aku v podpětí.
Přístupový kod zjistíš v autorizáku nebo vyčteš z imma. Ale u Kanga tuším chodí klíče už kodované na vin páruje se jen dálka.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě bylo trošku divné, že ten chlap má 2 klíče, jede to na oba, centrál mu klíče neovládají, vždy jsem byl zvyklý u Renaulta, zamknout odemknout nebo namířit klíč na přijímač a jel jsem , až teď mne to zarazilo, co se stalo. Je to 1,4 i. starý sráč.
nepropadat panice...
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

Renault má jeden z největších bordelů v klíčích co znám ,od starých infra až po přiblblé karty ,většina se musí dokodovat,ale některé se jen dopárují z dálkou.Poznáš to co ti zrovna nabízí Clip podle druhu blokace.
pozotr
Přispěvovatel

Příspěvek od pozotr »

vybral som jednotku a upravyl som eeprom programom na repair ecu. Ale teraz mam este jeden problem zistil som ze mi treba emmulator ale ked som hladal na nete tak mi vsade len ponuklo renault emulator bez cam. a ja mam cam zbernicu. Viete mi poradit co teraz dalej dakujem
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

pozotr píše:vybral som jednotku a upravyl som eeprom programom na repair ecu. Ale teraz mam este jeden problem zistil som ze mi treba emmulator ale ked som hladal na nete tak mi vsade len ponuklo renault emulator bez cam. a ja mam cam zbernicu. Viete mi poradit co teraz dalej dakujem
Zbernice CAN a nie CAM, skús priamo osloviť člena Okura.
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

jericho-3 píše:Mě bylo trošku divné, že ten chlap má 2 klíče, jede to na oba, centrál mu klíče neovládají, vždy jsem byl zvyklý u Renaulta, zamknout odemknout nebo namířit klíč na přijímač a jel jsem , až teď mne to zarazilo, co se stalo. Je to 1,4 i. starý sráč.
Immo by ti svietit malo ked sa rozladi kluc, musi blikat. Tebe podla mna odsiel skor uch koli podpatiu. Ja riesim tirez tiez 1,4 a riesia to viacery. Neviem ci koli zime, ale asi jedine preto. Podpatia a j... ho. Mne kontrolka blika v kuse po zapnuti zapalovania a nefunguje central cez ovladac, ale vnutrone ovl. funguje. Bol som v renaulte a tam mi povedali, ze novy kluc 120e, cize bude immo off :D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Majitel jezdí, je na to zvyklý, vždy mu nějaký klíč sepne, ale je to jak říkáte, málo proudu..Má jiný startér po repasi, takže jestli padnou mrazy nebude soustavu okrádat o štávu..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“