Renault Kangoo Expres 4x4 1.9 dci(dti?)Zdýchá motor

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
moto69
Nováček
Odpovědi: 0

Renault Kangoo Expres 4x4 1.9 dci(dti?)Zdýchá motor

Příspěvek od moto69 »

Zdravím ,neví někdo čím by to mohlo být? Auto normálně startuje.Volnoběh ok jízda ok , ale nahodile sem tam za jízdy zdechne motor a rozsvítí se červená kontrolka čerpadla.Vypnu klíč a ihned nastartuju a jedu dál .Někdy kilometr,někdy dva, než to zase sdechne.Nemá na to vliv jestli šlapu po plynu nebo ne.Spíše bych řekl že při standartní rychlosti než při akceleraci.Nelíbí se mi jedna věc , ato že při zapnutí klíčku čerpá naftové čerpadlo moc dlouho cca 2 minuty.Vyčistil jsem sítko v nádrži a vyměnil palivový filtr , ale závada přetrvává.Neví někdo?
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

Choď za niekym kto ti bude vedieť pozrieť parametre vtedy keď to scípne. A najlepšie spraviť nejaké logy. Kto vie iba prečítať pamäť závad ti pravdepodobne nepomôže.
moto69
Nováček

Příspěvek od moto69 »

Díky. co jsou to logy ?a ještě něco. na diagnostice co se týče paměti závad to bylo a hlásilo to že jsou špatné vstřiky a pak tlak v vysokotlaku.nevím přesně nebyl jsem u toho.Ale jinak to normálně jede nekouří startuje a dokonce když to chcípne jen vypnu klíč a nastartuju a okamžitě to jede dál.
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“