...pokud je to v možnostech fora (potažmno adminů módů), nebylo by od věci to poupravit?
Moderátor: Moderátoři
reesha píše:Ano, to je také účel. Ve většině případů, pokud se člověk nechová slušně tady a nerespektuje pravidla, nebude se slušně chovat ani v běžném styku prodejce-kupující. Je to jednoduchá analogie.
Nebaví mě neustále bojovat s lidmi, co se neumí chovat.
Řeknu ti to jinak. Je hezké že říkáš, že by se to mělo udělat. Zajímalo by mě jak to asi chceš provést. Když se potenciální kupující zeptá na věci, které nejsou zřetelné, nebo podmínky prodeje, má mít zakladatel inzerátu možnost odpovědět až za 10 dní? To by bylo asi zvlášní, nemyslíš?kibi píše:reesha píše:Ano, to je také účel. Ve většině případů, pokud se člověk nechová slušně tady a nerespektuje pravidla, nebude se slušně chovat ani v běžném styku prodejce-kupující. Je to jednoduchá analogie.
Nebaví mě neustále bojovat s lidmi, co se neumí chovat.
Promiiň, ale to je strašná hloupost a demagogie...takže jestli UPnu dřív inzerát, nebo si udělám 3ks inzerátů za den, jsem automaticky špatný obchodník? Jde o to, že např. nepovolený UP je u každého inzerátu plno = každý druhý by měl být tzv "nesolidní prodejce" viz např:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=96961
Když už je někdo vychcánek (nesolidní prodejce), asi ho nezastaví žádná "nálepka" na avataru.....na boj s lidmi by byl jednopduchý "lék", udělat sekci bazar UPovatelnou po dané době - viz třebas SH forum, nebo VW-club.....neber to jako rýpání, jen jako duševní výlev![]()
Ladas: on je problém prostě v UPování v sekci bazar všeobecně....dyť se mrkni sám, každý druhý inzerát je plný OT, ačkoliv si to má jasně každý řešit skrze SZ
Pročpak by ti nepříslušelo?Jsi zaregistrovanej na foru?JsiBugs.Bunny píše:Asi mi nepřísluší do toho kecat, ale osobně bych to ještě rozšířil
Postup je
1. Upozornění
2. krok - NESOLIDNÍ PRODEJCE
3. krok - BAN
Snažím se dodržovat UP po 10ti dnech, ale docela nadávám u PC když vidím jak nademnou někdo založí několik inzerátů a rázem jsem posunut někam dolů. Dříve to s oblibou dělal Jakub-facelift na každé budíky jeden inz.
Proč hned devadesát. Můžeš jet reálných 53 km/h a benga ti tu rychlost dají 1) od oka, 2) bez odečtení tolerance chyby radaru a hlavně 3) bez toho, aby ti vůbec řekli, za co to máš.Ladas píše:Pravidla jsou pro všechny stejný a kdo umí psát umí i číst ne?To přirovnání s policajtama mě pobavilo je to jako jet 90v městě a vymlouvat se že jsi neviděl ceduli...
kdo se tu pohybuje ví že se to tu už nějaký časřeší takže mi to přijde už pohádka dokola...
Ano, to je snad jediné vždycky funkční (krajní) řešení. Otázka je, zda nestojí za to, o těch věcech nejdřív mluvit, než se k tomuhle řešení přistoupí.Vali píše:A pokud se vam to nelibi, neni nic snazsiho, nez sem prestat chodit.