spodní ozubeneí kolečko rozvodů,
kolečko se točí ale uvnitř je podložka utažená matkou a stojí, a kolem té podložky kape olej,
nevítěe někdo jak je to tam utěsněný a proč ten olej teče, jeden mechanik nalepil do kolečka plastovou misku aby olej nekapal ale ta povolila z motoru vytekl olej, já tu misku tam narval zpět na pásku, protože byla tma pátek a borci měli před sebou ještě 2OO km,
renault master II 2,2 dCi 66kW r,v,2OO2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
ona ta miska měla i drážky po obvodě jak simering, zá ji natočil páskou co máš teflon na fitikngy a narval ji tam kladivem, na nějaké větší hrdinství jsem se v pátek večer už nezmohlgeo píše:pokud myslíš kolečko v prostřed na rozvodáku tak pod tou miskou je šroub a ten muže být prasklej ted tu mame neco podobnyho na 2.5 dci ještě nemám prsa dole takže víc ještě nevím ta miska je jenom natlačená jako simering.
šroub prasklej nebyl ten jsem jen zkusis a byl utažený, ale že ten střed stojí a koliesko sa otáča boha jeho to je čudo
pak napiš co to je za bazmek tam díky miloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
já osobně bych to příště narval tak jak jsem to udělal a jebnul na zátku malý plíšek a zobnul ceočkem ke kolu , podobnou kravinu jsem zatím nikdy neviděl, rozvody jsem na tom už jednou dělal ale té zátky jsem si nevšimnul,bepa píše:je to tak spravně je tam čep kterej je utahlej na blok motoru po něm se otatčí pouze kolo a je mazany motoro olejem a na konci zátka aby netekl olej ven.Jeden čas se ty kola a čepy mněnili pravě kvuli vyskakující zatce byla tam větší dražka pro otok oleje zpět do vany.
-
slovacek.milos
- Aktivista
bepa píše:je to tak spravně je tam čep kterej je utahlej na blok motoru po něm se otatčí pouze kolo a je mazany motoro olejem a na konci zátka aby netekl olej ven.Jeden čas se ty kola a čepy mněnili pravě kvuli vyskakující zatce byla tam větší dražka pro otok oleje zpět do vany.
majitel daleko nedojel zátka střelila znova, ale v poho dal mi svýho mechoše a ten mi řekl jak to mám spravit tak jsem to tak udělal, zkoušel jsem mu vysvětlit že je to vadnou řemenicí ale mají jiní teorie že to je odvětráním kliky který zátku vytlačí tak at bádají