scenic 1,6i rok 98
Moderátoři: šulda, Moderátoři
scenic 1,6i rok 98
cau chlapi chtel bych poradit. Dosel mi benzin nalil jsem asi tri litry a nechal par krat natlacit cerpadlem a startoval chytlo to az po nekolika pokusech a od te doby co se mi to stalo kdyz se motor ohreje na provozni teplotu tak cuka a to hodne cim vic pridavam tim to zdechava,a az to rozjedu tak ok ale musim to vice tocit jakmile jedu jen tak s lechtanim plinu a zase pridam je to zpatky!! Nevite cim by to mohlo byt??
vw GOLF 7 2.0tdi 110kw
Tohle mi dělá to samé, už nevíme co s tím.
Studené to jede normálně ,ale jak se to ohřeje tak to cuká, ale jenom když to jede na půl plynu, když tomu naložím tak to necuká.
Už jsme vyměnily skoro vše, svíčky, cívky, potenciometr klapky, zapalovací kabely a pořád cuká.
A to benzin nám nedošel, jediné co mě napadá ještě čidlo otáček motoru na klice jinak už nevim.
Na diag. jsme byli a nic to neukázalo.
Studené to jede normálně ,ale jak se to ohřeje tak to cuká, ale jenom když to jede na půl plynu, když tomu naložím tak to necuká.
Už jsme vyměnily skoro vše, svíčky, cívky, potenciometr klapky, zapalovací kabely a pořád cuká.
A to benzin nám nedošel, jediné co mě napadá ještě čidlo otáček motoru na klice jinak už nevim.
Na diag. jsme byli a nic to neukázalo.
Grande Punto 1,3JTD 90PS