scenic 1,6i rok 98

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
embrojo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

scenic 1,6i rok 98

Příspěvek od embrojo »

cau chlapi chtel bych poradit. Dosel mi benzin nalil jsem asi tri litry a nechal par krat natlacit cerpadlem a startoval chytlo to az po nekolika pokusech a od te doby co se mi to stalo kdyz se motor ohreje na provozni teplotu tak cuka a to hodne cim vic pridavam tim to zdechava,a az to rozjedu tak ok ale musim to vice tocit jakmile jedu jen tak s lechtanim plinu a zase pridam je to zpatky!! Nevite cim by to mohlo byt??
vw GOLF 7 2.0tdi 110kw
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

zmeraj tlak paliva. Keď to čerpadlo išlo bez benz. tak sa mohlo poškodiť. Žiadne čerpadlo nesmie bežať na prázdno.
embrojo
Přispěvovatel

Příspěvek od embrojo »

pavel9270 píše:zmeraj tlak paliva. Keď to čerpadlo išlo bez benz. tak sa mohlo poškodiť. Žiadne čerpadlo nesmie bežať na prázdno.
to bych chapal ale proc to dela az pri provozni teplote (90stunu) a ne pri studenem kdyz to zere nejvic!?
vw GOLF 7 2.0tdi 110kw
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

(hm)to je divné, ale iný súvis s tým že došiel benzín nevidím. Čo diagnostika, aj keď tá 98 toho asi veľa neprezradí. Skúsil by som predsa len ten tlak pal. a aj v záťaži.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A od té doby co jsi nalil 3 litry jsi tankoval?Divím se, že ti čerpadlo zabralo..Nalít do prázdné nádrže 3 litry je stejné, jako tam plivnout...Mohlo nasát vodu po zimě a máš plný filtr bordelu nebo prostě odešlo...
nepropadat panice...
embrojo
Přispěvovatel

Příspěvek od embrojo »

jo tankoval dojel v poho na benziku a po ceste z patky to zacalo delat,napadlo me zeby to mohlo byt i tim ale nevi tak se ptam
vw GOLF 7 2.0tdi 110kw
Grandák
Přispěvovatel

Příspěvek od Grandák »

Tohle mi dělá to samé, už nevíme co s tím.
Studené to jede normálně ,ale jak se to ohřeje tak to cuká, ale jenom když to jede na půl plynu, když tomu naložím tak to necuká.
Už jsme vyměnily skoro vše, svíčky, cívky, potenciometr klapky, zapalovací kabely a pořád cuká.
A to benzin nám nedošel, jediné co mě napadá ještě čidlo otáček motoru na klice jinak už nevim.
Na diag. jsme byli a nic to neukázalo.
Grande Punto 1,3JTD 90PS
embrojo
Přispěvovatel

Příspěvek od embrojo »

a nemohla by to byt i treba lamda sonda??
vw GOLF 7 2.0tdi 110kw
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“