Biimbo píše:tak jsem po STK, známej to bere nějak poctivě a není K technik, takže bez namontovaných správných kol mi to jeho kolega co K má nepotvrdí. A TUV mám jen v němčině takže musím doplnit ještě překlad. Překlad mi pošlou z Ronalu v pátek, ted mají inventuru ale stejně mi ten poctivka Spidery určitě nezapíše,protože na nich KBA nenajde.. Sice Spidery mají stejný ET 38 a jsou taky 7Jx17 jako v typáku ale asi bych ho neukecal..
Cestou jsem to vzal na jednu STK kde dělají jen osobáky, řekl jsem mu že kola mám v ještě v kufru a ne na autě, ještě že to nešel skouknout ,na TUV se ani nedíval,prostě jen prohlídnul typák a bouchnul razítko a podpis bez řečí a ještě zadarmo Ani se nezvedl od stolu
30 vteřin a už sem zavíral dveře
Takže za ochotu dostal 200 a ještě to razítko trefil tak pěkně na čistou plochu a podpis mimo něj, že je radost to pak dál upravovat
No a v pátek se uvidí co na to úřad, ale vypadá to nadějně
a je to přesně o tom, na koho narazíš... v Lounech je jenom jedno místou kde je STK, takže není na výběr... a na ježdění do okolních měst není čas
VW Golf IV, 1,9 TDI motor AHF, jednohmota + HDS57 + VR6 přítlačák, chip motorpower
Tak dneska jsem byl zkusit štěstí se zapsáním u nás na úřadě a vyplatilo se. 18" jsou zapsány. Stcil pouze typový list, žádny TUV nesmyly apod po me nechtěli.
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
mas stesti..nekde to chteji nekde ne.. kamarad brno venkov rikal ze mu tams edi baba co otom nema absolutne sajnu.... unas brno mesto je borec co vi.... takze asi tak...
Z alcaru jsem si to taky stáhnul., doma si s tim trochu pohrál a bylo to. koukal tam na to i technik páč byl zdrovna u těch ženskej v kanclu, tak jsem si řikal a je to v prd... a ono ne.
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
přesně tak záleží na koho na úřadě narazíš já dnes na úřadě ve Dvoře Králové i u toho nejarogantnějšího blba co tam sedí mi zapsal 18ky na papíry který sem si vytisk z Alcaru zkoušel jsem psát i do Ronalu ale tam mi bohužel vůbec neodpověděli sorry za ot
určitě jak už psal Škodík vytiskneš si papír k danýmu tipu kol co máš a pak jen děj se vůle boží jestli máš dobrej úřad a napohodu ti to napíšou každopádně si myslím je dobrý mít vše vcajku zapsaný než se pak dohadovat někde třeba i s pitomím policajtem
tak uz jsem taky konecne zapsal 17", probehlo to nad ocekavani dobre, koukl a zapsal , timto chci velice podekovat clenovi Biimbo za zaslani potrebnych materialu a za cenne rady
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Hledám člověka který mi zapíše 17ky na Audi A4 B5. Info přes SZ. Odměna jistá !!
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky