prosim o pomoc mam problem s passatom motor BMR 125KW -trysky Siemens -odisiel mi vstrekovac tak som ich vsetky vybral a poslal bedovyalfovy na opravu -ked mi ich poslal spat tak som vymenil okruzky a skroby a namotoval na spat nastavil cez hodiny ale auto vobec nechce nastartovat nema ani snahu -vag nehlási nic
problem po vymene trysiek passat 125KW Motor BMR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problem po vymene trysiek passat 125KW Motor BMR
Ahoj chlapi ,
prosim o pomoc mam problem s passatom motor BMR 125KW -trysky Siemens -odisiel mi vstrekovac tak som ich vsetky vybral a poslal bedovyalfovy na opravu -ked mi ich poslal spat tak som vymenil okruzky a skroby a namotoval na spat nastavil cez hodiny ale auto vobec nechce nastartovat nema ani snahu -vag nehlási nic
((
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Chce to hodně dlouho startovat,raději zapnout baterii na nabíječku.Většinou i řve mazání než to začne vůbec mít snahu.Startuji asi na třikrát po cca půl minutě.Je to zavzdušněný a než to natáhne naftu tak to trvá.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
proměř zda nejni některá cívka prošlehlá na kostu musíš měřit oba piny vůči obalu vstřiku na zkrat.....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
frantisek28
- Přispěvovatel
Bud pouzijes ak mas spray na cistenie brzd. dosticiek, alebo si proste kupis spray na startovanie.
Napr.:
Tam to mas aj s popisom. Kupis asi v kazdej mototechne za par drobnych.
Napr.:
Kód: Vybrat vše
http://www.pro-tec-slovakia.sk/produkty,super_start_spray