1.9tdi 81kw bílý kouř
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.9tdi 81kw bílý kouř
zdravím, mam problem, když auto nastartuju vyfoukne bílej kouř, při jízde je to v pohodě, voda nemizí, emulze na víčku není...
dnes když sem sedl do auta tak sem se rozjel a auto začalo škubat tak sem sešlápl plyn aby to nechcíplo po sešlápnutí vylítli otáčky spadli vylítli spadli pak se to nějak ustálilo a drželi se na volnoběh ale všiml sem si že z výfuku bílej kouř a to né málo okamžitě sem to chcípnul chvilku počkal a po chvilce nastartoval a bylo to ok, pak se mi rozblikalo žhavení (nepřestalo blikat), až do doby než sem to chcípl a znova nastartoval přestalo....
napadá mě jen že by mohla být voda u vzduchového filtru....
setkal se někdo s podobným problémem? vím že to chce napojit na vag už ho domlouvám měsíc a né a né toho kluka dohnat
dnes když sem sedl do auta tak sem se rozjel a auto začalo škubat tak sem sešlápl plyn aby to nechcíplo po sešlápnutí vylítli otáčky spadli vylítli spadli pak se to nějak ustálilo a drželi se na volnoběh ale všiml sem si že z výfuku bílej kouř a to né málo okamžitě sem to chcípnul chvilku počkal a po chvilce nastartoval a bylo to ok, pak se mi rozblikalo žhavení (nepřestalo blikat), až do doby než sem to chcípl a znova nastartoval přestalo....
napadá mě jen že by mohla být voda u vzduchového filtru....
setkal se někdo s podobným problémem? vím že to chce napojit na vag už ho domlouvám měsíc a né a né toho kluka dohnat
otáčky vyletěli tak jak sem měl nohu na plynu když sem jí tam neměl tak se to dusilo a padali...
měl sem nohu tak na 2tis otáček a lítali mezi 1.1 - 2... to sem měl nohu na plynu když sem jí sundal zastavil sem tak to bylo normál na volnoběh ale hrozně to kouřilo.. olej taky neubývá (nebo alespoň při poslední kontrole (měsíc zpátky) byl ok)
měl sem nohu tak na 2tis otáček a lítali mezi 1.1 - 2... to sem měl nohu na plynu když sem jí sundal zastavil sem tak to bylo normál na volnoběh ale hrozně to kouřilo.. olej taky neubývá (nebo alespoň při poslední kontrole (měsíc zpátky) byl ok)
V první řadě se podívej na průhlednou hadičku mezi filtrem a čerpadlem zda, Ti tam nechodí moc bublin. Vypadá to na nedostatek paliva vstřikovaného do motoru. To "žhavení" se Ti zřejmě rozsvěcuje proto, že nastavovač množství paliva N-146, snímač polohy reg. šoupátka G 149 nebo ventil počátku vstřiku N 108 se nachází mimo povolené tolerance.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip