Barometr - budík plnícího tlaku [jak to máte vy?]

Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

to luke.bean: Si normalny :? Preco si dal prec origo volant s airbagom? :kol1:
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

neměl jsem originální volant s airbagem... (noteeth)
skoro s tím autem nejezdím,mám to tady na lítačku okolo baráku
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Malý ťukanec,odřeš si prst a pojišťovna ti dá nahradit všechnu škodu.Dle mého,ten volant není nic extra aby tam musel být.RSácký z OI přešitý červenou nití bude možná hezčí a bez potíží s úřady.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

...mě se líbí,jak tady každej druhej řeší věci,který řešit nemusí. :D :D :D Myslim,že podstatou fotky bylo umístění budíku (LOL)
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

tjn,tady jsou samý katastrofický scénáře .. v jednom témat u na mě stříká horkej olej z hadičky od budíku teploty oleje a tady zase tohle (LOL)

..každej by si měl zamést před svým prahem :) :)
martinsidlo
Aktivista

Tak se podívej zpět,jak to mám.Najezdím toho denně mezi "blbcema" dost.Je to tvoje věc.A každý je svého štěstí strůjcem.Doufám,že máš vzadu na autě"umírám,jako chlap".
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

možná kdyby jsi četl,tak by jsi zjistil,že s tím autem moc nejezdím. na silnici jsem od rána do večera,takže vím moc dobře jak to chodí a na normální ježďení mám normální auto s airbagama když o to tolik stojíš (noteeth) (noteeth)
martinsidlo
Aktivista

Ale mě je to jedno,doslova u p.....
Fahrer
Přispěvovatel

Příspěvek od Fahrer »

No ten budík je tam jak pěst na oko. Vzhledem k tomu, že to máš na ježdění kolem baráku, tak bych se na to radši vyprdnul.
rici.houba
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rici.houba »

...no to mi ho vyndej. Tady vznikne "flejm" fakt už uplně ze všeho... (LOL) (LOL) (LOL)
Luka,ten volant okamžitě vyndej a namontuj seriovej,protože jak to tak čtu,tak s timhle seš jednou nohou v rakvi,a pokutu,kterou dostaneš budou splácet ještě děti tvojich dětí. Já tohle nepochopim,člověk sem dá FOTO BUDÍKU pro inspiraci a ono se z toho vyklube poučování o volantu a přednáška katastrofickejch scénářů...

A bude zřejmě hůř... (hm) (noteeth)
krejča
Aktivista

Příspěvek od krejča »

luke.bean píše:standart,nic extra

Obrázek
Obrázek
Luke kde se dá sehnat taková pěkná kaplička na ten budík?chci to nacpat přeně jak to máš ty ale taková kaplička mi chybí :roll:
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko :-)
Daily-T4 mulťák acv
JohnyFlat
Přispěvovatel

Příspěvek od JohnyFlat »

koukni na net, něco takový se dá koupit a v pohodě dopasovat http://www.miocar.cz/cz/produkt/drzak-k ... cerny.html
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
krejča
Aktivista

Příspěvek od krejča »

JohnyFlat píše:koukni na net, něco takový se dá koupit a v pohodě dopasovat http://www.miocar.cz/cz/produkt/drzak-k ... cerny.html
dik :worthy:
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko :-)
Daily-T4 mulťák acv
Nightrider
Přispěvovatel

Příspěvek od Nightrider »

premyslim ze dam tenhle... za ty prachy? ALH ve standardu fouka stejne 0.8 a 1.2 je spicka, nez zareaguje regulace, tak si myslim ze 1.5 by melo bohate stacit... a zelene podsviceni bude ladit barevne s interierem. Co si o tom myslite?

http://viewitem.eim.ebay.cz/New-52mm-Ca ... 39506/item

nebo tenhle?
http://www.ebay.ie/itm/AUTOGAUGE-2-SILV ... 3f0c5de2e7
Oktavka O1 66kwALH,K&N, KYB, Silentbloky ramene AudiTT, Apec, EGR off, KAT k.o., panda tune, jednohmota
Stefekl
Přispěvovatel

Příspěvek od Stefekl »

ahoj,
tak jsem se taky pustil do montaze pridavneho budiku. Koupil jsem tento budik od autostyle po vzoru Humla a dalsich :-D :
Obrázek

Chtel bych poprosit o radu vsechny co maji taky tento budik jak maji vyreseno to prepinani podsviceni...? Napajeni budiku mam zapojeno na svorku 15(po zapnuti zapalovani se na ni objevi napeti) a napajeni podsviceni mam pripojeno normalne na regulaci podsvitu.Standartne ma budik modry podsvit,ale ja bych chtel bily, tak si navolim bile podsviceni ale po vypnuti zapalovani a naslednem zapnuti opet sviti modre a musim to zase rucne navolit na bile, coz se mi vubec nelibi to takto delat pokazde. Jo a prepnout podsviceni mi jde jenom kdyz se jednou rukou dotknu kostry auta a druhou rukou toho budiku. Jak to mate udelano vy aby zustalo stejne podsviceni i po vypnuti zapalovani?
Dik za radu

EDIT:
jeste jsem vypozoroval ze kdyz navolim nejakou barvu, zhasnu svetla, tim se vypne i podsviceni a pak zas svetla zapnu tak mi naskoci zas to pozadovany podsviceni, ale kdyz vypnu zapalovani tak pak sviti to zakladni podsviceni. V navodu k tomu budiku meli ze by napajeni budiku (+) melo byt natazeno primo z baterky, potom by to podsviceni zustalo jaky potrebuju, ale budik by byl stale pod proudem coz se mi teda vubec nelibi a proto jsem to pripojil na tu svorku 15
Naposledy upravil(a) Stefekl dne 07 čer 2012, 07:56, celkem upraveno 1 x.
VW GOLF IV 1.9 tdi 81kw AHF
Odpovědět

Zpět na „FAQ - časté dotazy - řešení, postupy“