ahoj,
tak jsem se taky pustil do montaze pridavneho budiku. Koupil jsem tento budik od autostyle po vzoru Humla a dalsich

:
Chtel bych poprosit o radu vsechny co maji taky tento budik jak maji vyreseno to prepinani podsviceni...? Napajeni budiku mam zapojeno na svorku 15(po zapnuti zapalovani se na ni objevi napeti) a napajeni podsviceni mam pripojeno normalne na regulaci podsvitu.Standartne ma budik modry podsvit,ale ja bych chtel bily, tak si navolim bile podsviceni ale po vypnuti zapalovani a naslednem zapnuti opet sviti modre a musim to zase rucne navolit na bile, coz se mi vubec nelibi to takto delat pokazde. Jo a prepnout podsviceni mi jde jenom kdyz se jednou rukou dotknu kostry auta a druhou rukou toho budiku. Jak to mate udelano vy aby zustalo stejne podsviceni i po vypnuti zapalovani?
Dik za radu
EDIT:
jeste jsem vypozoroval ze kdyz navolim nejakou barvu, zhasnu svetla, tim se vypne i podsviceni a pak zas svetla zapnu tak mi naskoci zas to pozadovany podsviceni, ale kdyz vypnu zapalovani tak pak sviti to zakladni podsviceni. V navodu k tomu budiku meli ze by napajeni budiku (+) melo byt natazeno primo z baterky, potom by to podsviceni zustalo jaky potrebuju, ale budik by byl stale pod proudem coz se mi teda vubec nelibi a proto jsem to pripojil na tu svorku 15