doladění motoru

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

Spolupracuje ve smyslu, ze od nich bere hadice a spony, necha si u nich opravovat vstriky nebo mi neco uniklo?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
hanszik
Sběrač informací

Příspěvek od hanszik »

aha :D no pochybuju,že by mi vrátil auto do původního stavu a vrátil peníze,když jsem u něj byl někdy v listopadu...
jini
Přispěvovatel

Příspěvek od jini »

hanszik píše:to souhlasím :))) když jsme si volali,tak říkal jestli tam není nějaká pojistka kvůli přefouknutí či co.že musí zavolat do Německa :D tak já ti nvm...
V porovnání s jejich webovkama... (rofl)
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

TDIfun píše:
cin píše:
hanszik píše:soft jsem u něj dělal před Vánocema a to jsem jeste netušil,že budu dál pokračovat s upravama.Hrál si s tím asi půl hodiny,aby dobře nastavil turbo a průběh.ALe řekl bychže se někde stala chyba,protože co mi tam ted nalil je stejné jako předtím podle jízdních vlastností.Takže tam budu muset zajet znova a snad se to už pořeší.Ale je blbost abych turbo nafouknul pomoci záviutu na regulaci ne
nejsem sice odbornik na SW, ale za pul hodiny naladit auto je asi tezka sci-fi, kdyz jsem byl u TDI Funa se svym, hral si stym skoro TRI hodiny, aby vsechno bylo tak jak ma, samozrejmne vysledek tomu odpovida - precizni prace a naprosta spokojenost :)
A to jsem ti to delal na emulatoru, jinak by to byla prace na cely den !!!!!
kdo umi,ten umi :) :worthy:
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

... a kdo neumi, tak flashuje a dela, ze vola do Nemecka (LOL)

Viz. jejich stranky:
Ne vždy levné znamená opravdu výhodné.

Vždy se obracejte na tunery, kteří mají s těmito úpravami již dlouholeté zkušenosti a mohou zaručit správnou funkčnost softwaru, tedy chod motoru. Jako příslušný doklad dodávají certifikát, kterým stvrzují plnění emisních limitů a servisních podmínek.

Dostal jsi certifikat? :wink:
Naposledy upravil(a) Forest dne 16 dub 2012, 13:13, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
hanszik
Sběrač informací

Příspěvek od hanszik »

[quote="Forest"]... a kdo neumi, tak flashuje a dela, ze vola do Nemecka

(LOL)
hanszik
Sběrač informací

Příspěvek od hanszik »

nic jsem nedostal...samo že se nezval,takže zítra mu volám znova a jsem zvědavej co z něj vypadne
JohnnyBOSS
Aktivista

Příspěvek od JohnnyBOSS »

To je fajn, že to píšeš takhle veřejně, aby nenaletěl někdo další :) Držím palce, aby to dopadlo dobře :)
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky (noteeth) - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
hanszik
Sběrač informací

Příspěvek od hanszik »

nejdříve jsem nechtěl psát o něm,nechci tady někoho pomlouvat. Ale nadruhou stranu proč ne...
JohnnyBOSS
Aktivista

Příspěvek od JohnnyBOSS »

Tak kdyz je to pravda a je to tvoje zkusenost, tak nevidim duvod nenapsat :-)
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky (noteeth) - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
LibangVW
Aktivista

Příspěvek od LibangVW »

udelej log a hod ho sem ;)
hanszik
Sběrač informací

Příspěvek od hanszik »

p. bulis má pro mě připravený soft pro moje komponenty,takže o víkend dám vědět jak jsme dopadli
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Hlavne po nem chtej nejaky premereni nebo tak, protoze jestlize to ted stoji za prd a Ty sis na to zvyknul, tak ted budes vykulej i puvodne zanedbatelneho vysledku (efekt to si musi sednout, musite to rozjezdit, hlavne neslapat na plyn).

hanszik
Sběrač informací

Příspěvek od hanszik »

Forest píše:Hlavne po nem chtej nejaky premereni nebo tak, protoze jestlize to ted stoji za prd a Ty sis na to zvyknul, tak ted budes vykulej i puvodne zanedbatelneho vysledku (efekt to si musi sednout, musite to rozjezdit, hlavne neslapat na plyn).
to on mi nic neudělá,ale zkusím s ním něco vymyslet.Třeba bude ochotnej...
g.r.
Přispěvovatel

Příspěvek od g.r. »

taky jedna zkušenost sice ne osobní, ale kámarád si u něj nechal ladit g3 1z se 81kw vstřikama a moc se mu to povedlo jede to fakt moc hezky , je spokojenej
;)
toledo afn chipped,egr off,kat off
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“