doladění motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Spolupracuje ve smyslu, ze od nich bere hadice a spony, necha si u nich opravovat vstriky nebo mi neco uniklo?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
kdo umi,ten umiTDIfun píše:A to jsem ti to delal na emulatoru, jinak by to byla prace na cely den !!!!!cin píše:nejsem sice odbornik na SW, ale za pul hodiny naladit auto je asi tezka sci-fi, kdyz jsem byl u TDI Funa se svym, hral si stym skoro TRI hodiny, aby vsechno bylo tak jak ma, samozrejmne vysledek tomu odpovida - precizni prace a naprosta spokojenosthanszik píše:soft jsem u něj dělal před Vánocema a to jsem jeste netušil,že budu dál pokračovat s upravama.Hrál si s tím asi půl hodiny,aby dobře nastavil turbo a průběh.ALe řekl bychže se někde stala chyba,protože co mi tam ted nalil je stejné jako předtím podle jízdních vlastností.Takže tam budu muset zajet znova a snad se to už pořeší.Ale je blbost abych turbo nafouknul pomoci záviutu na regulaci ne

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
- Aktivista
... a kdo neumi, tak flashuje a dela, ze vola do Nemecka 
Viz. jejich stranky:
Ne vždy levné znamená opravdu výhodné.
Vždy se obracejte na tunery, kteří mají s těmito úpravami již dlouholeté zkušenosti a mohou zaručit správnou funkčnost softwaru, tedy chod motoru. Jako příslušný doklad dodávají certifikát, kterým stvrzují plnění emisních limitů a servisních podmínek.
Dostal jsi certifikat?

Viz. jejich stranky:
Ne vždy levné znamená opravdu výhodné.
Vždy se obracejte na tunery, kteří mají s těmito úpravami již dlouholeté zkušenosti a mohou zaručit správnou funkčnost softwaru, tedy chod motoru. Jako příslušný doklad dodávají certifikát, kterým stvrzují plnění emisních limitů a servisních podmínek.
Dostal jsi certifikat?

Naposledy upravil(a) Forest dne 16 dub 2012, 13:13, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

- JohnnyBOSS
- Aktivista
To je fajn, že to píšeš takhle veřejně, aby nenaletěl někdo další
Držím palce, aby to dopadlo dobře 

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
- JohnnyBOSS
- Aktivista
-
- Aktivista
Hlavne po nem chtej nejaky premereni nebo tak, protoze jestlize to ted stoji za prd a Ty sis na to zvyknul, tak ted budes vykulej i puvodne zanedbatelneho vysledku (efekt to si musi sednout, musite to rozjezdit, hlavne neslapat na plyn).

to on mi nic neudělá,ale zkusím s ním něco vymyslet.Třeba bude ochotnej...Forest píše:Hlavne po nem chtej nejaky premereni nebo tak, protoze jestlize to ted stoji za prd a Ty sis na to zvyknul, tak ted budes vykulej i puvodne zanedbatelneho vysledku (efekt to si musi sednout, musite to rozjezdit, hlavne neslapat na plyn).