dnes mi prisla fabia ze nefunguje servo, dobre pozrem olej a skoro ziadny, dolial som a servo ide ale stale svieti kontrolka a pise chybu 01290-referencni napeti
29-00 skrat na kostru
kable v poriadku skontrolovane, este ked som pozeral merane hodnoty tak neviem presne v ktorom kanaly je okno v stupnoch a ked som tocil volantom tak stale bola nula, ci nemoze byt snimac na riadeni na hovno.
a potom som nasiel este chybu ale nie v riadiacke serva ale v elektronike auta 00778 snimac uhlu rizeni (G85), -ziadna komunikace
fabia-problem zo servom
Moderátoři: šulda, Moderátoři
fabia-problem zo servom
Bora ARL 4 motion
Caute mam podobni problem zo servom dal som ho otvorit a zistili ze z horelo ze natiekla voda do neho tak z poslka som doniesol z buracki nahodil a servo stal nejde
kontrola kabelaze vsetko ok na vagu pekne ukazuje napajanie aj uhol volantu a servo stale nejde svieti a j kontrolka
a v zavadach bola chyba P0566 niaka ze nevhodni signal vie niedko poradit co sa da stym robit 

-
- Aktivista
ti pekně jede a kolik má servo otáček motorku a kolik má odběr v krajní poloze volantu v ampérech, jaké má napětí,klokan163 píše:Caute mam podobni problem zo servom dal som ho otvorit a zistili ze z horelo ze natiekla voda do neho tak z poslka som doniesol z buracki nahodil a servo stal nejdekontrola kabelaze vsetko ok na vagu pekne ukazuje napajanie aj uhol volantu a servo stale nejde svieti a j kontrolka
a v zavadach bola chyba P0566 niaka ze nevhodni signal vie niedko poradit co sa da stym robit