otoceni GT 2052V
Moderátoři: šulda, Moderátoři
otoceni GT 2052V
Ahoj poradil by mi nekdo jak otocit GT 2052V do FABIE RS, nejaky popis co vsechno se stim dela ? Nebo lepsi, kdo mi to otoci ? diky za info.
U turba GT2052V je situacia komplikovanejsia. Su tam totiz nesymetricky osadene aretacne koliky a jeden je este ktomu privareny napevno. Takze odrezat kolik a prevrtat diery na novo podla pozadovanej polohy. Takisto treba prisposobit uchytenie actuatora. Vtomto smere je urcite vdacnejsie turbo VNT20 (z motora AFB) pretoze sa da bez problemov otacat po 120 stupnoch.
Jdu změřit osové vzdálenosti kolíků , ja.Milo75 píše:právě, že nevím na co se mám dívat
rozteč těch děr se mě zdá stejná

Tak na mojim statoru 2052 je to simetrycky ,jak kolíky tak šroubky, ale tak to někdy bejvá , je na prodej

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=2052
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Na GT2052 nech regulaci přišroubovanou jak je, pootoč rozváděcí kroužek. Pak o stejný úhel je třeby vyvrtat dírku do CH pro zajišťovací kolík - asi 2mm. Ale pozor! I 1mm vedle a už nenastavíš správně regulaci! Uchycení baňky bude třeba lehce upravit.
Tento způsob funguje jen pro určité polohy natočení, kde nedojde ke kolizi ovládací páčky s kladkami rozváděcího kroužku.
Tento způsob funguje jen pro určité polohy natočení, kde nedojde ke kolizi ovládací páčky s kladkami rozváděcího kroužku.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s