...neco pro zasmani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
A pritom, kdyz uz jsou lini, tak mohou pouzit excel nebo pitomej Google, obe cesty by je navedly ke spravnemu vysledku ... to uz je pohodlnost povysena o hloupost na n-tou 
... jen doufam, ze nikdo z tech jmenovanych nenasel odvahu zvolit si u maturity tezsi verzi z matematiky.

... jen doufam, ze nikdo z tech jmenovanych nenasel odvahu zvolit si u maturity tezsi verzi z matematiky.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Sejdou se dva kámoši, a jeden nese notebook....Máš hezkej noťas, kde jsi ho vzal? Ále člověče, volá mi jedna kámoška, že potřebuje opravit počítač. Přijedu k ní, šťourám se v tom, a najednou hoplá, už to běží!! A vona: No ty jsi skvělej, to je paráda!!! No to jsem šťastná.... a sundá si kalhotky, hodí je na stůl vedla noťasu, roztáhne nohy, zavře oči a řekne, vem si co chceš....... Hele to jsi si vybral dobře, v těch kalhotkách bys vypadal jak buzerant.....
Škoda Octavia Combi Rider 1,9 TDI /ALH 66 KW 2004
VW Golf Sport 2.0 TDI GTI look /BMM 1?? KW 2006
Včera jsem vysvětloval manželce, že když člověk zemře, dojde k reinkarnaci a on se vrátí na svět jako jiné stvoření.
Řekla, že by se chtěla vrátit jako kráva.
Řekl jsem jí: "Ty jsi mě zřejmě neposlouchala."
Řekla, že by se chtěla vrátit jako kráva.
Řekl jsem jí: "Ty jsi mě zřejmě neposlouchala."
Škoda Octavia Combi Rider 1,9 TDI /ALH 66 KW 2004