Průzkumy - stranické preference
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Ty veterane, kdybys poradne cetl, precetl by sis, ze jsem moznost okusit nenavist, ustry a opovrzeni vuci "potomkum vykoristovatelu" ikdyz se v mem pripade jedna jiz o 3. generaci.bobG3 píše:Si děláš prdel, v 10 jsi věděl kulový s přehazovačkou tak takovéhle znalce, nezlob se na mě, mám rád. Ti tomu rozumí. Když ty ses narodil, už jsem drahně pátků hákoval jsem 54 ročník. Ty mě chceš říkat žes zažil komunisty- jedině ty s lidskou tváří, klidný a mírný, nevíš kromě doslechu vůbec nic, v roce tvého narození jsem měl gumoléčbu dávno za sebou![]()
Opakuji Ti, ze vsude, kde jsme cokoliv potrebovali, tak byl problem (a u ostatnich nebyl). Ve skole, v krouzcich, kolektivu atd., vsude byl problem. Cikani, kteri delali pro plynarny (takze byly v objektu, kde muj deda mel tiskarnu) nam prubezne kradli veci - jich se zastavali, nic se nevyresilo. Kdyz me jako malyho okradli, tak se to zametlo pod koberec, protoze to byl syn stranika, kdezto ja jsem byl jen "spinava ves, potomek vykoristovatele".
Je mi absolutne volne co je "gumolecba". Ty nam tu muzes neco vypravovat, me stacilo videt zraneni, ktere mel deda z kriminalu. Videl jsem i umele zuby, ktere musel nosit ... a vez, ze z duvodu zanedbane hygieny to nebylo.
Mimochodem, co bylo duvodem pro tu Tvoji "gumolecbu"? ... kdyz uz jsme u toho.
@Thomy: jeste abys me Ty soudil. Obavam se, ze souhlas s Bobem je jen pomyslnym aktem tonouciho stebla se chytajiciho protoze pote, co jsi nam tu sdelil, jakym stylem jsi to prezentoval, co zastavas za nazor a jak ho hajis ... Ti nic jineho nezbyva.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
No a co se změnilo? dneska cigáni přijdou okradou tě a modli se abys jim neublížil. Chápu, že tě to poznamenalo, nicméně mluvil jsem o vlastní zkušennosti a tu nemáš tak nemá cenu to předstírat. Ano bylo to špatný, v 89 jsem doufal, že bude líp, zatím to moc nevypadá. Pořád je to o lidech. Na druhou stranu takoví lidi co jste s nima žili nebyli všude, ty to paušalizuješ jako by celej národ byl takovej, naštěstí není. Buď se budem bavit o systému a společnosti, nebo o jednotlivých křivdách, které se staly, stávají a vzhledem k vlastnostem zmetků ve společnosti stávat budou. Jediný způsob jak to zmírnit je být součástí zdravé společnosti, a to můžou udělat jedině voliči, pokud slyším k volbám nejdu, na hov.., to se pak nemůžem divit, nikdo si nedá práci aby si zjistil něco o těch, které volí. Můžu říct jinde se lidi zajímají víc. Zatím se to moc nedaří. Proto to co tady dneska je - taková malá kapitalistická džamahíria se mi nelíbí, za svobodnou společnost to nepovažuji a pokud je něco špatně, řeknuto a nebudu zde opěvovat zloděje jen proto, že to nejsou komunisti. To je dneska už velmi slabý a hodně prostoduchý důvod.
Důvodem - poněkud kritické názory k tehdejšímu zřízení.
Byls asi vychován k nenávisti, jestli v tom chceš žít je tvoje volba, je mi tě líto, brání ti to v objektivním pohledu na věc. Vohrnuješ čumák nad gumoléčbou, fakt nic nevíš. Každé zřízení je výsledkem práce lidí.
Důvodem - poněkud kritické názory k tehdejšímu zřízení.
Byls asi vychován k nenávisti, jestli v tom chceš žít je tvoje volba, je mi tě líto, brání ti to v objektivním pohledu na věc. Vohrnuješ čumák nad gumoléčbou, fakt nic nevíš. Každé zřízení je výsledkem práce lidí.
G3 Variant synchro