PIRATH

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bóďa
Aktivista
Odpovědi: 0

PIRATH

Příspěvek od Bóďa »

MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

nene bavim se tim už 2 dny

Náš kamaráth demokrath udělal si doktoráth.
Kolikráth si musel přáth o národ se postarath,
až byrokrath na kvadráth začal lidi nasírath.
V hlavě měl zkrath, státu krath, i EU chtěl odírath,
občany by mileráth poslal na dlažbu žebrath.
... ... Když šel prachy provětrath, troufli si ho vyšťourath.
Zbývá už jen zapirath, nevědomost předstírath,
kňourath, kárath, vydírath, šance vidět umírath,
a dřív než přijde slunovrath mříže budou zavírath.
Hlavně to však tentokráth zase celý neposrath :)
VW T5 GP 103 KW long
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Zmetek, ale pokud někdo prosadí dodanění majetku získaného z nezdaněných peněz, budu ho volit, naděje umírá poslední. Na druhou stranu pan kubice opět před volbama zaúřadoval, měl by lovit ve všech vodách padni komu padni. Ty pozemky pod jihočeskou dálnicí.....
G3 Variant synchro
chiquillo
Přispěvovatel

Příspěvek od chiquillo »

Obrázek

(LOL) Lidi se tim na netu pořádně baví (rofl) (rofl)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Obrázek

Obrázek
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

Já se bojím, že takhle kradou všichni, jen občas je někdo poznat.
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Je to smutný, ale sakra, jak já se bavím, když ty internetový výtvory :D

ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek

Nejlepší je ten s tou Kiou, to jsem chcal :D
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Byla to otázka času, kdy do toho Rath spadne, ale je vidět, že on ve své genialitě a burantství všechny okolo považoval za idioty a dojel na to. Jen je mi líto lidí, kteří takový nejsou a nikdo neví, že takový nejsou a nekradou.. Chtělo by to zmáčknout nejen politiky, starosty, úředníky, ale i ty hochy, kteří jsou trochu mimo a to jsou odbory, příspěvkové organizace a samozřejmě ve zdravotnictví ,jejich profesní organizaci za naše peníze. Pana Kubka a tenhle spolek /velcí kámoši Ratha/ milovníků pacientů, občanů apod. a přitom jim jde o jejich prachy, na lidi serou..A končit by se mohlo u zemědělců, hlavně velkých podníků s obrovskými dotacemi, ne nadarmo se i tady nabízí jejich červená nafta při odběru 500 litrů měsíčně za 8 korun litr..Je tady spíš otázka, zda jsou zde lidé, kteří stát neokrádají, nebo jsou zde hlavně ti, které sere, že si nemůžou nahrabat tolik jako křivák RATH..
nepropadat panice...
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Kdo by nebyl nasranej, že si nemůže nahrabat? :D Víš co, já neříkám, ať si nehrabou. Ale ať hrabou s rozumem a něco taky dělaj pro občany, když jsme je dostali tam, kde jsou. Jenže ona s jídlem roste chuť a pak to dopadá tak, jak to dopadá. Z tohodle hlediska fandím lidem, kteří už maj vyděláno, než se do politiky vůbec dostanou. Staří Římani věděli, proč k moci pouštěli jen lidi zrozený a tím pádem bohatý. Bohužel však ani to nevylučuje, že tito lidé budou jednat převážně ve svůj prospěch...

V minulosti:
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

mir77 píše:Kdo by nebyl nasranej, že si nemůže nahrabat? :D Víš co, já neříkám, ať si nehrabou. Ale ať hrabou s rozumem a něco taky dělaj pro občany, když jsme je dostali tam, kde jsou. Jenže ona s jídlem roste chuť a pak to dopadá tak, jak to dopadá. Z tohodle hlediska fandím lidem, kteří už maj vyděláno, než se do politiky vůbec dostanou. Staří Římani věděli, proč k moci pouštěli jen lidi zrozený a tím pádem bohatý. Bohužel však ani to nevylučuje, že tito lidé budou jednat převážně ve svůj prospěch...
Mají bobky všichni a z veřejných zakázek se oranžoví i modří ptáci dělili fifty fifty, . http://www.novinky.cz/krimi/268040-u-mr ... itiky.html
Myslel jsem si to taky, to co píšeš byl jeden z pohledů voličů v kanadě. U nás to asi neplatí - viz bárta a VV - chtěl ještě víc. Tak nějak jsem z toho posmutněl. Ona to není ani tak krize ekonomická - jen politici kradou víc než státní rozpočet snese, je to spíš krize morálnky ve společnosti, kterou zde nastavili havlové, klausové kalouskové neschopní špidlové a jim podobní.
G3 Variant synchro
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

mir 77-docelas mne překvapil, já si vždycky myslel, že za práci je mzda, nebo se pletu? Ale my občané nadáváme, jací jsou to šmejdi, protože ve firmách se moc krást nedá, protože si to hlídají a dobře ví proč, protože mnohokrát majitelé firem byli sami ti normální , běžní rozkradači a dobře to znají.A tak tiše závidíme možnostem našich politiků a jiných reprezentantů naších občanů. Samozřejmě jelikož jsme profesiální rozkradači, máme reprezentanty jaké nám náleží. Je jasné , že když nějakej Lojza vykloubenej vidí faktury firmy, nebo dokonce výplaty ostatních, tak je nasraný, že to nemá on..A málokdo se zamyslí a sám si přizná, že on osobně je prostě jen pitomec, který na takovou funkci nemá a nebo že je prostě líný...Jinak by přeci sám zkusil založit firmu, nebo se přihlásil na školu a udělal ze sebe odborníka, o kterého bude zájem. Takže velký problém je, že lidé nejsou sebekritičtí. A Tvůj náhled na věc je přesná ukázka našeho uvažování..Takže já v nitru používám výraz, který o nás prohlásil neslavný R.H. a nijak se tím nevzrušuji a názory typu, že do roku 1989 byla morálka správná a zkazila se až poté , co nastoupil Havel a další je výplod chorého mozku, protože takhle nás vychovala právě doba před rokem 1989..
nepropadat panice...
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Čím jsem tě překvapil? Názorem, že když pustíš do politiky lidi, co maj už vyděláno, tak poklesne korupce? A že to, že si chtěj lidi nakrást je normální? Ale vždyť to tak je. Nemusí to být morální, ale určitě to je už normální. Bohužel (wallbash)

V minulosti:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já měl za to, že mluvíš za sebe a že je to pro Tebe normální..Tady je problém, že náhled na cokoli společné se zprofanovalo a lidem společný majetek nic neříká. A je to vidět i tam, kde spolu společníci založí firmu, a najednou je to jejich majetek, tak ve velké většině nastanou problémy, kdy jeden nebo druhý nebo všichni okrádají jeden druhého, což v dobách, kdy spolu dělali ve státním nebyl žádný problém, protože okrádali stát. A s těmi bohatými to tak samozřejmě je, ale má to nevýhodu v tom, že lid prohlásí, co nám mají boháči co poroučet? Těm se to kecá a socánci, sami za vodou toho využijí..A kde po roce 1989 ty boháče vzít? A věřím, že je to i otrava, můj kámoš, který je za vodou dědictvím po rodičích a který je jínak v osobním životě velmi skromný a otáčí každou korunu, už ani nechce chodit do hospody, protože kdykoliv něco řekne, burani mu odvětí, to se ti to kecá, když jsi za vodou..Mají vily jako kráva, nová auta, ale on má prostě víc a to oni nesnesou..Ale půjčovat si tractor, nakladač nebo si něco půjčit to jim nevadí. A to , že to třeba zkurví a dají mu to se suchou nádrží považují za správné, vždyť on na to má, ne? :o
nepropadat panice...
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Možná se budu opakovat, ale moje babička říkávala: "Lidi só troji, kurvy, svině a hnoji..." ....
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
jardas cuprak
Přispěvovatel

Příspěvek od jardas cuprak »

no a nevíc to tu vodserem my hostivicky je po dotacích hold tu napravu budu muset delat porad dokola (wallbash)
Seat ibiza rv.98 66kw go motoru kat off egr off
Seat ibiza cupra rv.01 1.8-20vt.turbo momentalne lego
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“