Dady píše:Steve a ty ho máš? Na kombi bez střešního okna? + plasty a clony?
No nemam ale dovedu ho sehnat sice jsem se na dily už vyprdnul a ke klukum na vrak už nejezdim jelikož na to nemam čas
jinak ten posledni bral ode mě BIIMBO
Autofolie(19let)-Autoservis(24let)muj tel-723 14 14 14 neni duležite kolik maš kw a jak jedeš rychle, duležity je jestli dojedeš živej!!!!
jezdim Multivan Atlantis 111kw, Octa I ALH,pro zabavu Smart Forfour Brabus 130kw!!!
Nechci nikomu kazit ksefty nicmene mi netvrdte, ze neni technicky mozne prebarvit ten sedivy na cerny. Sice treba nebude tak syte cerny ale bude cerny. Vse je to jen zalezitost chemie - zjistit si, z ceho to je vyrobeny a jakou barvu v jake forme a na jakem zakladu pouzit.
Nedavno jsem videl barvene tapecaky a uprimne receno, nepoznal bych rozdil pokud bych nemel moznost porovnani s originalem.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Podle mě to není problém to vzít sprayem na látku, stejně na ten strop nikdo nesahá a nevíc uplně antracit to stejně není.
Až ho budu prodávat já, tak samozřejmě budu tvrdit že to nejde
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW